Adım Adım Tavas

Adım Adım Tavas

Vali Ali Fuat Atik, incelemelerde bulunmak üzere Tavas'ı ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Uğur Çağlar da Valiye eşlik etti.

A+A-

İlk olarak Tavas Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Ali Fuat Atik, burada Kaymakam Recep Öztürk ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Vali, İlçe’nin genel durumu, Covid-19 ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçe esnafı ve vatandaşlarımızla bir araya gelen ve sohbet eden Vali Ali Fuat Atik, sonrasında Tavas Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’tan Belediye’nin İlçede yürüttüğü çalışmalar ve yatırımların son durumu hakkında bilgi aldı.

Belediye ziyaretinin ardından Tavas ilçemizde yaşayan halkın huzur ve güvenliğine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi almak için Tavas İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na ziyarette bulundu.

Vali Atik, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından Hanife ve Ahmet Paralı Yöresel El Sanatları ve Tekstil Müzesi’ni gezdi. Müze ziyaretinin ardından Dodurga Tekstil San. ve Tic. A.Ş.’yi ziyaret ederek şirket yetkilisi Ahmet Dobulga’dan firmanın çalışmaları ve 2021 yılı hedefleri hakkında bilgi aldı.

Anadolu’nun eski uygarlıklarından biri olan Hititliler döneminde kullanılan çanak, çömlek ve süs eşyalarının üretimini yapan, ülkemizde Terrakota Sanatı'nı sürdüren, ülkemizin tek Terrakota Sanatçısı Hasan Hüseyin Savcı’yı atölyesinde ziyaret eden Vali Atik, Tavas ilçe ziyaretini burada sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.