Affın ve Mağfiret Çeşmesi: Berat

Affın ve Mağfiret Çeşmesi: Berat

27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için MHP Milletvekilliği aday adaylığı müracaatını yapana Av. Gülay Özcan,  Berat Kandili münasebeti ile kutlama mesajı paylaştı.

A+A-

Özcan,  paylaşımında kandillerin affın ve mağfiretin çeşmesi ve Allah’ın kullarının istifadesine sunduğu ihsan ve aynı zamanda mükafat hazinesi olduğunu, Kandillerin, nefislerin terbiye ve manevi tüm yaraların tedavi edilmesi ile alakalı mutlaka başvurulması gereken yolların başında geldiğini, Berat Kandilinin ise, kurtuluşun, manevi arınışın ve kalp dünyalarımızın temizlenişinin tek yegane anahtarı olduğunu dile getirdi.

İslam Alemi’nin dünyanın 4 bir yanında ezinti ve üzüntü içinde olduğuna dikkatleri çeken Özcan,  Müslümanların adeta her taraftan çeviren sorunların çözüm bulması, zulüm sebebi ile akan gözyaşlarının dinmesi, fıskın, fitnenin ve fesadın sonlanması, bu mübarek gecede herkesin niyazı olması gerektiğini ve huşu içinde semaya açılacak ellerle kurtuluşu murat etmemiz gerektiğini belirtti.

FIRSAT BİLİNMELİ

Bu geceyi bir fırsat bilip, Berat’ın affedici manası ve mesajları ile bir an evvel silkinip kendimize gelmemiz gerektiğini, özümüze dönmemiz gerektiğini, kötülüklerden ari olmak, dünyevi heva ve heveslerden uzaklaşmak, inananların üstünde oynanan bozguncu oyunlara, bölücü ve yıkıcı emellere karşı durmak, herkesin başlıca sorumluluğunun olması gerektiğini ifade etti.

Bu duygu ve düşünceler ile  mübarek kandil gecesinin İslam aleminin beratına vasıl olması temennilerini ileten Özcan, Berat Kandili’ni tebrik ettiğini ifade ederek sevgi ve saygılarını sunduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.