Afganlı Genç Denizlili Kızı Taciz Etti İddiası

Afganlı Genç Denizlili Kızı Taciz Etti İddiası

Denizli'nin Pamukkale İlçesinde meydana gelen taciz iddiası ortalığı karıştırdı.

A+A-

Alınan bilgilere göre olay Denizli'nin Pamukkale ilçesi Feslikan Mahallesi'nde 1009 nolu sokakta meydana geldi. Afgan uyruklu olduğu iddia edilen bir kişi polis ekiplerince taciz iddiası ile gözaltına alındı ve sonra tutuklandı.

Olay bahsi geçen sokakta yol kenarında oturan üç kız arkadaş sohbet ederlerken, aynı yoldan bir kaç kere geçtiği iddia edilen Mustafa S.A. kız çocuklarına yaklaşarak eliyle ''sus'' işareti yaptıktan sonra çocuklardan birinin kolundan tutarak çekiştirmeye başlamasıyla yaşandı. Yaşanan olay sonrasında kız çocuklarının çığlıklarını duyan ve olayı zemin kattaki evinin balkonundan gören Seyit Unutmazer adlı genç ani bir hareketle balkondan atlayarak, panikle kaçmaya çalışan tacizcinin peşine düştü.

Uzun bir kovalamanın ardından tacizciyi yakalayan genç olay yerine gelen polis ekiplerine teslim etti.

Gözaltına alınan şüpheli şahıs önce karakola götürüldü.Çıkarıldığı mahkemede taciz suçundan tutuklandı.

 

Kameralara Yansıdı

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde şüpheli şahısın bir genç kızın kolundan tutup sus işareti yaptığı da iddia edildi.

 

20 Binden Fazla Mülteci Var

Denizli'de emniyet müdürlüğü verilerine göre 20 binden fazla mülteci var. Bunlardan 12 bininin Suriyeli 8 binden fazlasının ise Afgan, İranlı ve diğer milletlerden olduğu açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum