Afyonkarahisar’da dönem sonu etkinlikleri devam ediyor

Afyonkarahisar’da dönem sonu etkinlikleri devam ediyor

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyon Lisesi öğrencileri ile kahvaltıda buluşarak, öğrencilerin bu etkinlikler sayesinde moral...

A+A-

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyon Lisesi öğrencileri ile kahvaltıda buluşarak, öğrencilerin bu etkinlikler sayesinde moral ve motivasyonlarının yüksek olduğunu kaydetti.

Afyonkarahisar'da okullarda dönem sonu faaliyet haftası etkinlikleri devam ediyor. Bu çerçevede Sünnetci, Afyon Lisesi 12. sınıf öğrencilerinin Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde yapmış olduğu kahvaltı etkinliğine katıldı. Şube Müdürü Hikmet Tuncer, okul idarecileri, öğretmenler ve okul aile birliği üyelerinin katıldığı kahvaltı etkinliğinde Sünnetci konuşma yaptı. Sünnetci: "Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve okul aile birliği üyelerimize teşekkür ediyor ve 2. dönem etkinliklerimizin devam etmesini diliyorum. Çünkü öğrencilerimiz bu tür etkinliklerle teknolojik aletlerden uzak kalarak daha da sosyalleşiyor. Özellikle 12. sınıf öğrencilerimiz için üniversite sınavı öncesi moral ve motivasyon kaynağı oluyor" dedi.

Kahvaltı etkinliği hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

IHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.