Ağva’nın En Romantik Oteli Ağva Nehir Evi

Ağva’nın En Romantik Oteli Ağva Nehir Evi

Ağva Nehir evi otel İstanbul sınırları içerisinde yer almaktadır.

A+A-

Ağva Nehir evi otel İstanbul sınırları içerisinde yer almaktadır. İstanbul Şile sınırlarında bulunan bu otel en fazla tatilciler tarafından en çok tercih edilen mekânlardan olarak gözlenmektedir. Ağva sınırlarında olan bu otelde misafirleri memnun edebilmek için akla gelen birçok farklı imkân yerini korumayı sürdürüyor. Otel üç katlı konumda bulunurken 9 odalı butik otele benzemektedir. Otel içinde gerekli her şey varken tüm gün yemek içmek için hizmetleri sürdüren restoran bölümü açık konumdadır. 

Ağva oteli temizliğe karşı çok önem vermesinin yanında plaja da oldukça yakındır. Otelden çıkanlar anında plaja ulaşabilmektedir. İçinde bulunan restoran çalışanları güleryüzlü ve samimi kişilerden oluşmaktadır. Müşterilerin rahatlığı için ellerinden gelen her şeyi yaparken gün boyu hizmetler sürmektedir. Resepsiyon bölümünde 24 saat açık hizmetler sürmektedir. Ailecek gelinebilen özel mekânlardandır. Otel içinde internet hizmetleri sınırsız olurken açık alanlarda veya terasta çay ve kahve ikramları sınırsız olarak devam etmektedir. Akşamları teraslar oldukça güzel ve serin olurken konumun en romantik oteli olarak yer almaktadır.

Ağva Otellerinde Sunulan Hizmetler

Ağva otelleri su kenarında olan en güzel mekânlardandır. Otellerin birçoğunda Wi-Fi, çay, kahve, yemek, tatlı gibi seçenekler sınırsız bir şekilde sunulur. Banyo kozmetik ürünlerinden televizyona kadar olması gerekli birçok şey eksiksiz yer alırken tüm bu hizmetler ücretsiz olarak sunulmaktadır.
Ailecek gidilebilecek en güzel otellerin başında gelirken hem eşler hem de sevgililerle gidilerek romantik anlar yaşamak mümkün. Otelde özellikle akşam vakitlerinde terasların ışıklandırılması ile romantik anlar gözlenmektedir. Teraslarda bulunan mumlardan yayılan ışık ile romantik ortamda çay, kahve içmek farklı bir haz sağlayacaktır.

Ağva Oteli Su Kenarında Mı?

Ağva romantik otel yakınından geçen nehrin yanına kurulmuştur. Ağva nehir oteli olarak da bilinmesinin nedeni de bundan dolayıdır. Otel direk nehrin kenarından kurulması ile en fazla tercih edilen oteller arasında yer almaktadır. Otele gelen müşteriler yemek yemelerinin sonrasında nehir kenarında yürüyüş yaparak keyifli zaman geçirmeyi de tercih etmektedirler. Pandemi sonrasında çok yoğun hizmetler oluşurken herkesin kendi zevkine uygun olarak bir oda bulmasına destek oluyor. Müşteriler için hijyen kuralları eskiye göre çok daha fazla dikkat edilerek gerekli her şeyin kontrolü yapılmaktadır. Böyle bir otele gidilmeden önce kesinlikle rezervasyon yapılmalıdır.

Yoksa burada yer bulmak kolay çok zor hale gelirken otel e benzer işletmelerde istendiği gibi zaman geçirilemeyebilir. İstanbul’un içerisinde ama şehirden uzak, Marmara bölgesinde fakat Karadeniz bölgesine de kıyısı bulunur. Güzelliği ve doğasıyla ön plana çıkan Ağva… İstanbul’a yakın olmasından dolayı küçük kaçamaklar için akla ilk gelen yerler arasında olan Ağva, romantik anları için de çok cazip. Yemyeşil ve sakin doğası, çevresinde gezilebilecek yerleri, plajı, kumsalı ve koyları ile harika bir tatil için gidilmesi gereken yerler arasındadır.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.