Ahmet Eryılmaz’dan 24 Temmuz Mesajı

Ahmet Eryılmaz’dan 24 Temmuz Mesajı

Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile alakalı bir mesaj paylaştı.

A+A-

Mesajında Ahmet Eryılmaz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebeti ile tüm basın mensuplarının bayramını kutladı.

Ahmet Eryılmaz, evvela demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından bir tanesi olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkin aracı olan basının demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlamış olan kurumların başında geldiğini ifade etti.

Eryılmaz, bu vesile ile Milli kültür ve Milli ahlak kuralları kapsamında gecesini gündüzüne katıp her türlü fedakarlığı yaparak çalışan, doğru, güvenilir ve tarafsız haber yapıp toplumu bilgilendirmek için gayret eden çok kıymetli basın mensuplarının " 24 Temmuz Basın Bayramı ” şahsı ve teşkilatı adına en içten duygular ile kutladığını, tüm bu çalışanların hayatlarında başarılar dilediğini belirtti.

Allah Hepsinden Razı Olsun

Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, yarım asırlık Milli Görüş davalarının 5 yıldızlı 5. partisi olan Saadet Partilerinin17. kuruluş yıldönümünü, Kıbrıs Fethimizin 44. yıldönümünü ve 15 Temmuz Destanın 2. yıldönümünü de aynı coşku ve heyecan ile idrak etmekte olduklarını, başta rahmetli liderleri Prof. Dr. Necmettin Erbakan olmak üzere tüm şehit ve gazileri rahmet, minnet ve şükranla yad ettiklerini dile getirerek sözlerini, “ Allah onlardan razı olsun ” ifadeleri ile sonlandırdı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.