Aile hekiminden şiir albümü

Aile hekiminden şiir albümü

Denizli Çameli ilçesinde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Özcan Özçelik, yörenin örf, adet ve geleneklerini anlatan 11 şiirlik albüm çıkardı. Karaman isimli şiir albümünün yapımcılığını ise Doğan Müzik üstlendi.

A+A-

Çameli İlçesi'nde aile hekimi olarak görev yapan Dr. Özcan Özçelik, ilçenin örf, adet ve geleneklerini anlattığı şiirlerini albüm yaptı. 11 şiirin bulunduğu "Karaman" adını verilen albümün yapımcılığını Doğan Müzik üstlenirken, şiirlerin müziklerini ise UNESCO'nun yaşayan insan hazineleri listesinde yer alan yerel sanatçı Hayri Dev, Durmuş Yıldırım, Alper Çağdış, Cemil Çağdış Niyasi Kınayer ile Türk sinemasının çirkin kralı olarak bilinen Yılmaz Güney'in film müziklerini yapan Çamelili bağlama ustası Şevket İren Kızılırmak yaptı. Dr. Özcan Özçelik, şiir albümünün tanıtımıın Denizli Basın Merkezi İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda yaptı. Toplantıya, CHP'li Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Doğan Müzik Yapım Şirketi sahibi İskender Doğan ve yerel sanatçı Hurşit Türkay da katılarak destek verdi.

 

 Doğan Müzik şirketi sahibi İskender Doğan, yerel sanatçılara önem verdiklerini ve çektikleri kliplerden ücret almadıklarını belirterek, "Biz yerel sanatçılarımıza önem veriyoruz. 80 şairimizle birlikte çalışıyoruz. En son da sanatçımız Özcan Özçelik'in şiir albümünü çıkardık. İstanbul'dan bile sanatçılarla sözleşme imzalıyoruz. İstanbul'daki şirketlerin çeyrek fiyatına albüm çıkarıyoruz. Bizim sanatçılarımızdan tek şartımız, klip çekimlerini Denizli'de yapmalarıdır" dedi. Toplantıya albüm sahibi olan Dr. Özçelik, kamuda çalıştığı gerekçesiyle katılamadı.

 

 Bin adet çoğaltılan albümün müzik marketlerde 5 liradan satışa sunulacağı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.