Aileler dikkat bu haberi mutlaka okuyun

Aileler dikkat bu haberi mutlaka okuyun

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde bir anda ortadan kaybolan iki kız çocuğu önce mahalleyi sonra Denizli’yi ayaklandırdı.

A+A-

İddiaya göre biri 4, diğeri 6 yaşında olan iki kız kardeş evlerinin önündeyken bir anda kayboldu. E. Ve A. İsimli iki minik kızın ortadan bir anda kaybolduğunu fark eden ailesi önce komşularına gitmiş olduğu düşünerek onlara sordu. Görmedik yanıtı alınınca ortalık bir abda karıştı. Hemen Emniyet Güçlerine haber verildi. Yeşilyut, İlbade ve Akkonak Mahalleleri didik didik arandı ama iki minik kızdan iz bulunamadı.

Yaklaşık bir saat sonra Gezekyatağı Camii’nin bulunduğu noktada bir bayan vatandaşımız elinde çikolata poşeti bulunan iki küçük kız çocuğunun oturduğunu ve sağa sola baktığını fark etti. Kız çocuklarının yanına gidip ‘napıyorsunuz kızlar, kimi bekliyorsunuz, anneniz nerde?’ diye sorunca aldığı cevap sonrası iki minik kızın kaybolduğunu anladı. Kızları bulan vatandaşımız hemen emniyet güçlerini aradı.

Olay yerine gelen emniyet güçleri ellerin de çikolata poşeti ile duran kızların, Yeşilyurt Mahallesi’nden kaybolan kızlar olduğunu anladı. Hemen ailesine haber verildi. Olay yerine gelen ailesi kızları karşısında görünce rahat bir nefes aldı. Endişe ve korku yerine mutluluk gözyaşlarına bıraktı. Polis, kızlara ‘buraya nasıl geldiniz?’ sorusuna verdikleri cevap ise herkesin tüylerini diken diken etti. Minik kızların, ‘bizi iki abi getirdi’ sözü Polis’i tekrar alarma geçirdi. Minik kızların elinde ki çikolata dolu poşette, kaçırılma ihtimalini yükseltti.  Olay ilgili olarak Polis soruşturma başlattı. Mobese kameraları da incelemeye alındı. İki kız çocuğunun bulunduğu noktaya nasıl geldiği araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.