Ailesini ve Apartmanı Yakmak İstedi

Ailesini ve Apartmanı Yakmak İstedi

Denizli'nin Pamukkale İlçesi, İncilipınar’da eşiyle tartışan koca,ailesinin üzerine kapıyı kilitledikten sonra evini ve apartmanı ateşe vermek istedi. Aileyi ve apartman sakinlerini itfaiye kurtardı.

A+A-

Korkunç anlar,Denizli'nin Pamukkale İlçesinin İncilipınar Mahallesinde  3 katlı bir apartmanda meydana geldi.görgü şahitlerinin iddiasına göre, 3 katlı bir apartmanın son katındaki dairede oturan 30 yaşındaki A.A eşiyle tartıştıktan sonra karısı ve çocuğunun üzerine kapıyı kilitledikten sonra evini ve apartmanı yakmak istedi.

Kapıyı ailesinin üzerine kitleyen gözü dönmüş koca,Bulduğu bir halıyı doğalgaz sayaçlarının bulunduğu noktada ateşe verdi. Üçüncü kattan aşağı inen öfkeli koca, ‘hepiniz ölün’  diye bağırarak kaçtı.

 

Önce yaşanan bu duruma bir anlam veremeyen apartman sakinleri bir süre sonra tüm merdivenleri kaplayanca evlerini terk ederek sokağa çıktılar. Bazı apartman sakinleri ise dışarı çıkamadı.

Durum hemen itfaiye, doğalgaz ve emniyet güçlerine ihbar edildi.

Olay yerine gelen ekipler önce patlama olasılığına karşı doğalgazı kesti. Daha sonra itfaiye ekipleri çıkan yangına müdahale etti. Zamanında müdahale sonrası karşılıklı daire kapıları yanarken söndürüldü ve soğutma işlemi uygulandı.

 

Bu arada itfaiye ekipleri kilitli olarak içeride mahsur kalan anne ve küçük bebeğini de kapıyı kırarak dışarı çıkarmayı başardı. Meydana gelen üzücü olay sonrası apartman sakinlerinin tümü A.A.’dan şikayetçi oldu. Olayı gerçekleştirdikten sonra ortadan kaybolan şahsın bulunması için çalışma başlatıldı. Yangın sonrası iki daire ve apartman da maddi hasar oluştu. Çıkan yangın ve yaşanan olaylarla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. (Kaynak: Meriçulukuş.tv)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.