Ak Kadrolardan Birlik Beraberlik Mesajı

Ak Kadrolardan Birlik Beraberlik Mesajı

Tavas'da Vefa ve İstişare toplantısı düzenlendi. Ayyıldız Düğün Salonunda Vefa ve İstişare toplantısı yapıldı

A+A-

Vefa ve İstişare toplantısına Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, İl Koordinatörü Ramazan Kan, İlçe Başkanı Rutullah Kayı, parti yöneticileri, muhtarlar, AK Parti kadrolarında 2001’den bu yana görev alan parti mensupları ve ilçe başkanları katıldı. Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, masaları tek tek dolaşarak misafirleri selamladı. Yemekte AK Parti ilçe teşkilatına önemli hizmetler yapmış isimlerde yad edildi.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Rutullah Kayı, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 7 Haziran’a kadar uyku nedir bilmeden çalışacaklarını söyledi.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “AK Parti hakka yürüyenlerin partisidir. AK Parti adaletin, doğruluğun partisidir. Bugün burada partinin kurucu kadrolarıyla, parti teşkilatının tüm kademeleriyle bir arada olmaktan çok mutluyum. Bu vesileyle herkese, tüm dava arkadaşlarıma ve büyüklerime selamlarımı iletiyorum. 7 Haziran seçimleri hayati önem taşımaktadır. Yeni Türkiye yolunda 2023 hedefine ulaşmak için olağanüstü çaba sarf ediyoruz. Milletten aldığımız güçle durmak yok, yola devam diyoruz. AK Parti sevdalıları biz biriz, hep beraberiz. Bu seçim başka seçim. Bu seçime bizlerin daha fazla zaman ayırması ve daha fazla emek sarf etmesi gerekiyor. Bugün burada bir arada toplanmamızın sebebi sizinle istişare ederek  eksikliklerimizi tamamlamak. Bizler çok büyük bir aileyiz. Hep beraber yürüdük. Sahada kaçırdığımız, gözlemleyemediğimiz çok şey vardır. O nedenle ben sizlerin katkılarını çok önemsiyorum" dedi.

Akyol'dan sonra ise AK Parti önceki dönem ilçe başkanları da birer konuşma yaptı. Biz her türlü desteği vermeye hazırız. Bu birliktelik hiçbir zaman bozulmayacak" ifadelerini kullandılar.

Önceki dönem ilçe başkanlarının konuşmalarının ardından yemeğe katılan davetliler de seçim çalışmaları için görüşlerini dile getirme fırsatı buldu. Toplantı sonunda tüm partililer hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.