AK Pamukkale Mahalle Gezilerinde

AK Pamukkale Mahalle Gezilerinde

AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı Yukarışamlı, Dokuzkavaklar ve Atalar mahallelerine ziyarette bulundular.

A+A-

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti’nin yeni bir zafere doğru gittiğini  ifade ederek, kendilerinin de bu kutlu yürüyüşte, gecelerini gündüzlerine katıp üzerlerine düşenleri fazlası ile yapmaya gayret ettiklerini, sürekli halkla iç içe olduklarını ve milletin yalanlar ile kandırılmasına fırsat vermeyeceklerini dile getirdi.

 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yönetim kurulu üyeleri, Yukarışamlı ve Dokuzkavaklar Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Sorunları ve isteklere kulak veren Gökbel, vatandaşlara AK Parti iktidarının hizmetlerinden bahsetti.

 

İlçe Başkanı Gökbel, daha sonra da Atalar Mahallesi’nde koordinatörler, mahalle yönetimi ve sandık yönetimiyle buluştu ve seçim süreci ile alakalı bilgilendirme ve görüş alışverişinde bulundu.

 

DİSİPLİNLİ VE ÖZVERİLİ ÇALIŞACAĞIZ

 

AK Parti’nin seçimlerde milletin desteği ile yeni bir zaferi daha kazanacağını vurgulayan Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerde alınacak zaferin de disiplinli ve özverili bir çalışmanın ürünü olacağını belirtti.

 

TEŞKİLATLARIMIZ GÜÇLÜ VE ENERJİK

 

Başkan Gökbel, AK Parti’nin 16 senede devrim niteliğinde hizmetlere imza attığını, milletin gönlünde taht kuran partinin hizmetlerini ve projelerini halka anlatmanın kendilerinin asli ve öncelikli vazifeleri olduğun, milletin yalan yanlış sözler ile kandırılmasına, zihinlerin zehirlenmesine müsaade etmeyeceklerini, sürekli sahada olmaya devam edeceklerini millete güvendiklerini, 24 Haziran tarihinde milletimiz sandığa gittiğinde yine en doğru kararı vereceğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.