Ak Parti Denizli İl ve İlçe Binalarını Açtı

Ak Parti Denizli İl ve İlçe Binalarını Açtı

Genel Kurmay Başkanlığı'nca darbe girişimi yapıldığı iddiasınden sonra ülke genelinde bir sessizlik yaşanırken, Denizli Ak Parti Teşkilatları bürolarını faaliyete geçirdi.

A+A-

Ak Parti il, Pamukkale ve Merkezefendi ilçe Başkanlığı'nın bulunduğu binalarda Başkanların hepsi darbe girişiminin ardından bürolarını açarak görevlerinin başında olduklarını gösterdiler. Yüzlerce partili ve Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin birçoğu parti binalarında yerlerini aldı.

Parti binalarında toplanan Ak Partililer, darbe girişimine karşı dimdik ayakta durdurduklarını ve görevlerinin başında olduklarını, sosyal medya üzerinden paylaştılar.

Ak Parti İl Başkanı Necaip Filiz, "Allah'ın izniyle milletin iradesinden başka hiçbir güç bu ülkede egemen olmayacaktır." açıklamasında bulundu.

Ak Parti Merkezefendi ilçe Başkanı Yücel Güngör, sosyal medya hesabından, "Milletimizin yanında olmak için yola çıktık..Milletin Adamlarının yanında olmaya devam..." mesajını verdi.

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk te partililere sosyal medyadan seslenerek, "sakın evlerinizden ayrılmayın" uyarısında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.