Ak Parti İl Başkanlığında 'Erdoğan' Heyecanı

Ak Parti İl Başkanlığında 'Erdoğan' Heyecanı

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Denizli İl Kongresi için Denizli iline geliyor.

A+A-

Denizli’deki bir günlük programı çok yoğun olan Cumhurbaşkanı Erdoğan miting şeklinde geçmesi beklenen AK Parti Denizli İl Kongresine katılımda bulunacak ve vatandaşlara hitap edecek.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan akşam saatlerinde ise Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızının düğününe katılarak şahitlik yapacak.

 

ÖNCE AYDIN SONRA DENİZLİ

 

Denizli’ye en çok gelen Cumhurbaşkanı ünvanı sahip olan Recep Tayyip Erdoğan yarın bir kez daha Denizli’de olacak. Sabah sularında Aydın İl Kongresine katılımda bulunacak olan Erdoğan, daha sonra Denizli’ye geçecek. Hasan Güngör Spor Salonu’nun yan tarafında yapılacak mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara hitap edecek ve oradan salona geçiş yaparak Ak Parti 6. Olağan il Kongresine katılımda bulunacak.

 

ŞAHİT OLACAK

 

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting ve il kongresinden sonra EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ne geçerek Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kızının düğünde nikah şahidi olacak.

 

HAZIRLIKLAR TAMAM

Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz, geniş bir miting alanı oluşturulduğunu, Erdoğan’ın burada vatandaşlar ile buluşacağını, Erdoğan’ın bir defa daha Denizli’yi şereflendirmesinin kendilerini heyecanlandırdığını belirtti ve Cumhurbaşkanının burada vereceği mesajların kendileri için çok önemli olduğunu, kendilerinin de Ege’nin parlayan yıldızı Denizli hakkındaki performanslarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gösteceklerini sözlerine ekledi.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.