Ak Parti Milletvekilleri Tanıtıldı

Ak Parti Milletvekilleri Tanıtıldı

AK Parti 27. dönem Denizli Milletvekili aday tanıtım toplantısı Ak Parti binasında gerçekleştirildi.

A+A-

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili adayları, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat üyeleri ve partililerin de katılımda bulundukları toplantıda adaylar da kısa kısa konuşmalarla kendilerini tanıttılar. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, ilk günkü aşkla yaparsa AK Parti’nin yapacağını, girilmedik gönül, sıkışmadık el bırakmayacaklarını, hazırlıkların tamam olduğunu dile getirdi.

4. Defa Huzurunuzdayım

AK Parti Denizli Milletvekili ve 1. sıra milletvekili adayı Av. Cahit Özkan, Denizli'de 4. Defa aday olarak kendini tanıttığını, Ak davanın ak savunucusu olduklarını, 23. Dönemde 6. sıra, 24. dönemde 5. sıra, 26. dönemde 4. sıra ve 27. dönemde de 1. sırada aday olarak yer aldığını söyledi.


Türkiye Vakti

 AK Parti Denizli Milletvekili ve 2. sıra milletvekili adayı Şahin Tin, 17 senedir beraber uzun bir yola çıktıklarını ve bugünlere geldiklerini, ülkenin kalkınmasında, dünya lideri olmasında Recep Tayyip Erdoğan'a yol arkadaşlığı yapan dava arkadaşlarından biri olduğunu, Denizli’ye güzel hizmetler yapma adına yola çıktıklarını, bu partinin ve davanın neferleri olduklarını belirtti ve “Vakit Türkiye vakti" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili ve 3. sıra milletvekili adayı Ahmet Yıldız, Devletin kendisine hep zor görevler verdiğini, Ortadoğu'da nerede zor görevler varsa orada olduğunu, Büyükelçi olduğunu son olarak Dışişleri Bakan Yardımcılığı yaptığını, bürokrasi hayatına siyaseti karıştırmadığını, adam gibi iş yaptığını, dünyada belanın da fırsatın da çok olduğunu, eğer bunlara hazırsanız ve politikayı iyi kurguladınızsa fırsatların kullanılabileceğini, meslek hayatı boyunca ülkenin çıkarlarını gözettiğini belirtti.


AK Parti Denizli Milletvekili ve 4. sıra milletvekili aday Nilgün Ok, 1976 Denizli doğumlu olduğunu, sanayi bölgelerinde çocukluğunun geçtiğini, 2009-2014 seneleri arasında belediye başkan yardımcılığı yaptığını, ticaretle uğraştığını, adaylığının Türkiye meselesi olduğunu, Erdoğan'a destek olmak için aday adayı olduğunu ve hep beraber çalışacaklarını belirtti.

AK Parti Denizli Milletvekili ve 5. sıra milletvekili aday Hasan Oymak, Acıpayamlı olduğunu, Başkenet Ankara'da yaşadığını, Denizli sevdasının hiç bitmediğini, Ankara'da çok kaliteli bir ekibin olduğunu, Denizli'ye siyaseten de borcunu ödemek için yola çıktıklarını ve yarınlara hep beraber yürüyeceklerini dile getirdi.


AK Parti Denizli Milletvekili ve 6. sıra milletvekili adayı Mustafa Semerci programa katılamadı. AK Parti Denizli Milletvekili ve 7. sıra milletvekili aday Dilek Çevik, konuşmasında teşkilat vurgusunda bulundu. AK Parti Denizli Milletvekili ve 8. sıra milletvekili adayı Adem Kayar, 22 yaşında Denizli'yi temsil etmenin haklı gururunu yaşadığını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.