AK Parti Temayül Yoklamasında Arbede

AK Parti Temayül Yoklamasında Arbede

Bu gün AK Parti Denizlide temayül yoklaması yapıyor. Yapılan temayül yoklamasında meydana gelen karışıklıklar gözleri AK Parti aday adaylarının temayül yoklamasına çevirdi. Aday adayı olan Emin Okkaya salondan polis zoru ile dışarı atıldığını idiaa etti.

A+A-

AK Parti Denizli’de bu gün yapılmakta olan milletvekilleri aday adaylarının temayül yoklamasında Ankara AK Parti Genel Merkeze müracaat edip aday adaylığı formunu ve banka makbuzunu aldığını ifade eden Okkaya, temayül yoklamasında adının listede olmadığını ve kendisinin polis zoruyla salonun dışına çıkarıldığını iddia etti.

Daha önce ihraç istemiyle disipline sevk edilen Emin Okkaya,temayül yoklamasında kendisinin salondan zorla çıkarıldığını ve AK Parti Denizli İl Teşkilatına gidip itiraz dilekçesini vereceğini ifade etti.

      

Emin Okkaya ile ilgili daha önce ne olmuştu. 

Denili AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ile sosyal medya hesabı olan twitter hesabından bir birlerine ithamlarda bulunmuş ve büyük bir tartışma yaşamışlardı. Bu tartışmanın Hallolmadığı,buzların erimediği bu gün yapılan temayül yoklamasında kendini gösterdi. Tartışmaların sonucu olarak yapılan temayül yoklası sırasında Emin Okkaya polis zoru ile salondan çıkarıldı. Ancak salondan çıkarılması da yetmeyince polisin Denizlinin Merkezefendi İlçesinin Bereketler Mahallesinde bulunan Kırçiçeği düğün salonunun bahçesinden de dışarı çıkması istendi.

Bu günkü olayların yaşanmasında etkisi olduğu iddia edilen o twitler.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.