Ak Parti'den Keskin'e Zehir Zemberek Cevap!

Ak Parti'den Keskin'e Zehir Zemberek Cevap!

Denizli Ak Parti İl Başkan Yardımcısı avukat Mustafa Gürbüz Adnan Keskin'in bakan Nihat Zeybekci için yaptığı açıklamalara çok sert tepki göstererek "Adnan Keskin artık siyasi bir mevtadır."dedi.

A+A-

Ak Parti İl Başkanlığında CHP Denizli Milletvekili ve Adayı olan Adnan Keskin’in yapmış olduğu açıklamalarla ilgili olarak bir basın toplantısı düzenlendi. Düzenlenen basın toplantısında Ak Parti İl Başkanı adına sözcülüğü yapan Mustafa Gürbüz, Adnan Keskin’i çok sert bir dille eleştirdi. Gürbüz, Keskin’e ‘Kendi partilileri tarafından tabutuna son çivileri çakılmış bir siyasi mevtadır’ dedi.

 

Gürbüz ayrıca, Keskin için, ‘Yapılan ön seçimde bile ilk 7’ye giremedi. Kendi seçmeni bile sıralamaya sokmadı. Kılıçdaroğlu tarafından aday gösterildi. Türkiye’de vasiyetçi anlayış can çekişiyor. Bu vasiyetçi anlayışın temsilcilerinden biri de Adnan Keskin’dir. O da eski Türkiye ile birlikte tarih olacaktır. Biz, Adnan Keskin’in ne olduğunu şimdi öğrenmiyoruz. Hem partisine yaptıklarını hem de aday gösterilmediği 2002 seçimlerinden sonra sus payı olarak gönderildiği İş Bankası Yönetim Kurulu’nda yaptıklarını iyi biliriz. Partisinde bile yüz bulamamaktadır. Acaba puan toplar mıyım diye sağa sola saldırmaktadır. Adnan Keskin, Bakanımız hakkında sarf ettiği sözler ve iftiraların hesabını hukuk önünde verecektir. Nihat Zeybekci’nin Denizli’ye kazandırdıkları ortadadır. Kendisi ne yapmıştır, hatırlayan var mıdır? 7 Haziran seçimleri Adnan Keskin’in adını duyacağımız son seçimdir. Kendi partilileri gibi milletimiz de çamur at izi kalsın diyen zihniyete kırmızı kartı gösterip sahanın dışına atacaktır.’ diye konuştu. Bu sert açıklamalardan sonra gözler Adnan Keskin’in nasıl bir cevap vereceğine çevrildi. Seçime sayılı günler kala atmosfer daha da ısındı.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.