AK Parti'nin İzmir adayı Nihat Zeybekci

AK Parti'nin İzmir adayı Nihat Zeybekci

2019 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye başkanlığı için adayının Denizlili olan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin olacağı iddia edildi.

A+A-

AK Parti'nin Ankara ve İzmir büyükşehir belediyeleri için adayların belli oldukları iddia edildi. Son gelen iddialar doğrultusunda AK Parti'nin Ankara adayının Mehmet Özhaseki, İzmir adayının ise Nihat Zeybekçi olacağı ifade ediliyor.

 

AK Parti'den yapılan son açıklamada grup toplantısında Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 20 ilin belediye başkan adayları resmen açıklanacak. Gelen son bilgiler ışığında AK Parti'nin Ankara adayının Mehmet Özhaseki, İzmir adayının ise Nihat Zeybekçi olacağı belirtildi.

 

Ankara ve İzmir'in de olduğu 20 ilin belediye başkan adaylarının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağı ifade ediliyor. AK Parti'nin 27 Kasım Salı günü gerçekleştireceği grup toplantısında bu isimler Erdoğan tarafından resmen açıklanacak. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın bozulmaması amacıyla, İstanbul dışında Ankara ve İzmir'de de aday göstermeyeceklerini daha önceden açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.