Akhan’a Üst Geçit Müjdesi

Akhan’a Üst Geçit Müjdesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Akhan Mahallesi’nde kuruldu. Huzur, hoşgörü ve paylaşmanın ortak noktası olan gönül sofrasına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akhan Mahallesi sakinlerine yaya

A+A-

İftar bereketi Akhan’a taşındı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gelenekselleşen mahalle iftarları kapsamında Akhan Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Akhan Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftar programına eşi Berin Zolan ile birlikte katılan Başkan Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, ramazanlarını kutladı. İftar yemeğinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Zolan, Akhan’ın Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne sonradan bağlanan bir belde olduğunu anlatarak, “Burada tüm çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. En son mahallemize doğalgaz getirdik. Bazı sokaklarımızda bu çalışmalarımız sürüyor. İnşallah bu sene tamamlayacağız” dedi.

İhalesi yapıldı

İftarın çok güzel geçtiğini belirten Başkan Zolan, gösterdikleri ilgi nedeniyle Akhan sakinlerine teşekkür etti. Ankara Karayolu’nun mahalleyi ikiye böldüğünü, bu nedenle ulaşımda sıkıntılar yaşanabildiğini anlatan Başkan Zolan, Akhan’a yaya üst geçidi müjdesi verdi. Başkan Zolan, “Burada hayata geçireceğimiz yaya üst geçidinin ihalesini yaptık. İnşallah yaya üst geçidini tamamladığımızda vatandaşlarımız daha güvenli bir ulaşım sağlayacak” dedi. Akhan Kervansarayı yanındaki virajda devam eden düzenleme çalışmalarının vatandaşların yoğun talebiyle gerçekleştiğini belirten Başkan Zolan, “Ayrıca Akhan’a doğru geri dönüşlerde Sevindik Kavşağı’na kadar gitmeden Ada Çorapları’nın olduğu noktadan geri dönüş vereceğiz. Artık Akhan Kavşağı çok fazla trafik yükü almasın, risk oluşmasın istiyoruz” dedi.

''Ramazan buluşmalarımız devam edecek”

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.