Akıncı 1. bölüm full izle! Akıncı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Akıncı 1. bölüm full izle! Akıncı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Akıncı 1. bölüm full izlemek için yayında. 1 Ocak 2021 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanan Akıncı 1. bölüm tek parça halinde Youtube’de. Peki, Akıncı 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

A+A-

Akıncı 1. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 1 Ocak gününde ATV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Şükrü Özyıldız ile Büşra Deveci’nin oynadığı Akıncı 1. son bölümü tek parça olarak Youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

AKINCI YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Suç dünyasına karşı amansız bir mücadele yürüten Akıncı, terör örgütlerine İstanbul'da yapılacak silah teslimatını haber aldığında bu duruma müdahale etmek ister. Orhan, topladığı istihbaratla ona bu 'bıçak sırtı' operasyonda yardımcı olur. Üç yıldır Akıncı ile ilgili yaptığı haberlerle tanınan ve onun gerçek kimliğine ulaşmaya çalışan gazeteci Nergis Emiroğlu da hem haberin hem de Akıncı'nın peşindedir.

Akıncı 1. Bölüm Full izle

Akıncı bir yandan silah teslimatını durdurmaya çalışırken bir yandan da ülkede birçok yasadışı faaliyetin arkasında olan örgütün Türkiye'deki bağlantılarının kim olduğunu bulmaya çalışmaktadır. Akıncı'yı yakalamak ve adalete teslim etmek isteyen Terörle Mücadele Şube Müdürü Kemal Günay'ın başında şimdi başka bir bela vardır: Ele avuca sığmayan, başına buyruk çalışmayı seven Komiser Cüneyt bizzat Akıncı dosyasında görev almak üzere İstanbul'a çağrılmıştır.

Akıncı 2. bölüm fragmanını yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

AKINCI 1. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.