Akishaber Artık Tescilli Marka

Akishaber Artık Tescilli Marka

16 yıl önce biz sadece haber yaparız sloganı ile yola çıkan Akishaber artık tescilli bir marka…

A+A-

Okuyucularını sadece doğru haber ile buluşturan Akishaber 16. Yılında ve artık tescilli bir marka. TÜRKPATENT’e yapılmış olan başvuru kabul edildi ve Akishaber ismi Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından on seneliğine tescillendi.

16 sene evvel başladığı yolculuğuna dijital platformda devam eden ama çizgisinden bir milim bile sapmayan Akishaber ismi Türk Patent ve Marka Kurumu’nca tescillendi. Okuyucularına her zaman doğru haberi hızlı bir şekilde ulaştırmayı kendine şiar edinen Akishaber, okurlarının desteği ile yayın hayatına aynı çizgisinde devam edecek. 

Bu uzun yolda her zaman yanımızda olan tüm okurlarımıza sonsuz teşekkür ederiz.

Marka Tescili Nedir?

Marka tescil, bir firmanın ve/veya şahsın mallarının ve/veya hizmetlerinin diğer firmaların/şahısların mallarından ve/veya hizmetlerinden ayırt edilmesini sağlayan isimler, sözcükler, şekiller, renkler, harfler, sayılar, kokular ve seslerdir. Kısacası üretilen ürünler ile verilen hizmetlerin üzerinde kullanılan işaretlerin tescil ile korunmasıdır. Marka tescili halk arasında; isim hakkı, isim tescili, logo tescili, marka patent, isim patenti gibi tabirlerle de anılmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum