AKP Denizli İl Başkanı Tin, "Seçimlere Hazırız"

AKP Denizli İl Başkanı Tin, "Seçimlere Hazırız"

"Hepimiz için ikinci dönem yeni bir atlayıştır. Bu seçim ülkemizin geleceği için çok önemli. Ak Parti başarılı bir seçim süreci daha geçirerek tarihe bir not daha düşecektir" dedi.

A+A-

DENİZLİ'de, geçen 1 Şubat'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katıldığı kongrede AK Parti İl Başkanlığı'na seçilen Şahin Tin, yönetim kurulunun görev dağılımını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı ve yönetimini kamuoyuna tanıttı. Sekiz yıl sonra yeniden İl Başkanı seçilen Şahin Tin, teşkilat olarak 7 Haziran'daki genel seçime hazır olduklarını belirterek, "Hepimiz için ikinci dönem yeni bir atlayıştır. Bu seçim ülkemizin geleceği için çok önemli. Ak Parti başarılı bir seçim süreci daha geçirerek tarihe bir not daha düşecektir" dedi. 


İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısına AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları da katıldı. Sekiz yıl aradan sonra il başkanlığına yeniden seçilen Tin, "İkinci Şahin Tin dönemi dava ve ekip arkadaşlarım ile başladı. Hayırlı uğurlu olsun. İlk il başkanlığına atama ile geldik. İl kongresini stadyumda yaparak Türkiye'de bir ilke imza attık. İki kez milletvekili adayı olduk ama nasip olmadı. Biz partimizden hiçbir zaman kopmadık. Her zaman nerede bir çalışma varsa görev verilirse orada olduk ve en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Türkiye için yeni bir döneme, sürece girildi. 7 Haziran seçimleri çok önemli. Böylesine önemli bir dönemde il başkanlığı görevi bize yeniden verildi. Denizli'yi en iyiye, en güzele ulaştırmak için bu göreve geldik. Ekip arkadaşlarım ve teşkilat ile Denizli'ye hizmet etmek için sonuna kadar çalışacağız. Teşkilatımız 7 Haziran seçimlerine hazır" dedi. 


İl Kongresi'nde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Denizli'ye önemli müjdeler verdiğini belirten Tin, "Başbakanınız kongrede Aydın-Denizli otobanı, 1200 yataklı bölge hastanesi, yeni stat, yeni kütüphane gibi Denizli için önemli müjdeler verdi. Kongre alanına gelen herkese teşekkür ederim. Başbakan'ın Denizli'den memnun ayrılmasında öndeki dönem il başkanımız Avni Örki ve yönetim kurulu üyelerinin de büyük emeği vardır. Bizleri utandırmadınız. Başbakanımız hepimizi tebrik etti. Seçim startını oradan vermiş olduk. Ankara Denizli'yi konuşuyor. Bu hepimiz için ikinci dönem yeni bir atlayıştır. Bu seçimin gerçekten bizim için ne kadar önemli ve başarılı geçeceğimin göstergesi olacaktır. 7 Haziran seçimleri çok önemli. Başbakanımız Denizli'den yüzde 60 oy istedi. Bizler, bu kadro ile gece gündüz demeden çalışacağız. Artık oturmak yok. Uyurken bile çalışacağız. Seçimin rüyasını göreceğiz. Eğer ülkemiz bir dönüşüm yaşayacaksa hiçbirimiz başka bir şey düşünmeden koşmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 


Yönetim Kurulu'nda yapılan görev dağılımı sonucu Uğur Erdoğan siyasi ve hukuk işleri başkanı, Abdullah Şencan teşkilat başkanı, Şamil Çınar il tanıtım ve medya başkanı, Necip Filiz dış ilişkiler başkanı, Müberra Öznur sosyal işler başkanı, Halil Pekdemir yerel yönetimler başkanı, Mustafa Küçüker ekonomi işleri başkanı, Hüseyin Memişoğlu halkla ilişkiler başkanı, Yusuf İzzet Ayhan mali ve idari işler başkanı, Mustafa Gürbüz Ar-Ge Başkanı olurken, Zafer Ersin Topoğlu da il sekreteri seçildi. 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.