Akrep 8. bölüm izle

Akrep 8. bölüm izle

Akrep 8. bölüm full izle! 28 Ocak 2021 akşamında Star TV ekranlarında yayınlanan Akrep 8. bölüm tek parça halinde puhutv platformu üzerinden de izlenebilecek.

A+A-

Akrep 8. bölüm full izle bağlantısı dizi takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Başrollerinde Demet Akbağ ile Evrim Alasya’nın oynadığı Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden Akrep 8. bölümü ile 28 Ocak akşamında puhutv platformunda yayınlanacak.

AKREP 8. BÖLÜM ÖZETİ

Ferda, şeytani planını uygulamaya koyuyor. Annesi Perihan tarafından Berna’nın öldüğü geceyle ilgili sorgulanan Ferda, şimşekleri Fikret’in üzerine çekmek için zekice bir hamle yapacak. 

Fikret, cinayet gecesiyle ilgili delil bulmak için çalışırken, İpek’in kalp ameliyatı, ailenin sorunlarını bir kenara bırakıp bir araya gelmesine vesile olacak.

Akrep 8. bölüm 

Karısının katilinin sevgilisi olduğu gerçeğiyle yüzleşen Fikret ne yapacak? Ferda cinayetle ilgili üzerinde toplanan şüpheleri dağıtabilecek mi? Perihan, kızının ölümüyle ilgili gerçeğe ulaşabilecek mi? İpek’in ameliyatı başarılı geçecek mi?

AKREP 8. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.