Aksaray Sivas Valiliği yarın 27 Aralık okullar tatil mi?

Aksaray Sivas Valiliği yarın 27 Aralık okullar tatil mi?

Yoğun kar yağışlarının devam etmesi sonrasında yarın 27 Aralık Perşembe günü için bazı iller için okullara kar tatili haberi gelmeye başladı. Yarın Sivas ve Aksaray da okullar tatil olacak mı?

A+A-

Meteoroloji'den gelen kar yağışı haberlerinin ardından yurt genelinde yarın 27 Aralık Perşembe gününde bazı illerde okullar tatil ilan edildi.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve kar yağışlı hava ülkemizi etkilemeye devam ediyor. Bugün 26 Aralık Çarşamba gününde bazı illerde okullar valilikler tarafından tatil ilan edilirken 27 Aralık Perşembe günü içinde tatil haberleri gelmeye devam ediyor.

 

Yarın 27 Aralık Perşembe Hangi İllerde Okullar Tatil?

 

Özellikle Ankara'da etkili olan kar yağışları nedeni ile bugün 26 Aralık tarihinde okullar valilik tarafından tatil ilan edilmişti ancak yarın 27 Aralık için herhangi bir tatil haberi gelmedi.

 

27 Aralık Perşembe günü için ilk kar tatili haberi Gümüşhane'de geldi. Gümüşhane Valiliği'nden yapılan açıklamada il merkezi ve ilçelerde, aşırı soğuk, buzlanma ve beklenen kar yağışı nedeni ile okulların yarın 27 Aralık tarihinde tatil ilan edildi.

 

Diğer tatil ilan edilen iller arasında Tunceli, Aksaray ve Kahramanmaraş yer aldı.

 

Yoğun kar yağışı devam eden Sivas ve Aksaray için henüz bir kar tatili haberi gelmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.