Akyol : Gelişmişliğin Seviyesi Vergilerden Geçer

Akyol : Gelişmişliğin Seviyesi Vergilerden Geçer

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, vergi uygulamasının toplumun ve insanlığın gelişmişlik seviyesinin göstergesi olduğunu belirtti.

A+A-

Tavas Vergi Dairesi Müdürü Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’u makamında ziyaret etti.

Vergi Haftası nedeni ile Tavas Vergi Dairesi Müdürü Yakup Cura, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’u makamında ziyaret etti. Vergi Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’u ziyaret eden Cura, Vergi Haftası ile ilgili bilgiler verdi.

Vergi Dairesi Müdürü Yakup Cura, “Vergi bilincini geliştirmek kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun her kesiminde benimsenmesi ve verginin gönüllü olarak ödenmesi alışkanlığını oluşturmak gerekir” dedi.

Başkan Akyol, vergi bilincinin oluşturulmasının önemine dikkat çekerek, “Vergi uygulaması toplumun ve insanların gelişmişlik seviyesinin bir göstergesidir. Vergi haftasının amacı vergi verme bilincini ve fedakarlığını sağlamaktır. Vergi vatandaşlarımızın kazançları doğrultusunda adil bir şekilde sağlanan gelirdir. Bu gelir hizmet olarak vatandaşlarımıza dönecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.