Alaçatı Otelleri Tavsiyeleri 2022

Alaçatı Otelleri Tavsiyeleri 2022

Alaçatı; Ege Bölgesi’nin en popüler tatil yerlerinin başında geliyor. Her yıl binlerce insanı ağırlayan Alaçatı; yaz aylarında biraz kalabalık olsa da gezilip görülmesi gereken bir yer!

A+A-

Alaçatı’ya gelmeyi düşünenlerin endişelenmelerini gerektirecek bir durum söz konusu değildir. Otel fiyatları biraz yüksek olabilir. Ancak, erken rezervasyon sayesinde lüks bir otelde uygun fiyatlı olacak şekilde kalmak mümkündür. Alaçatı otelleri; beklentileri karşılayacak seviyededir. Hatta, Akdeniz Bölgesi’nin popüler yerlerindeki otellere kıyasla daha ekonomik olduklarını ifade etmek gerekir. Gelin, hem Alaçatı gezilecek yerler hem de Alaçatı otelleri hakkında bilgi verelim!

Alaçatı’da Ne Yapılmalı?

Alaçatı; faydalanmasını bilene çok güzel imkanlar vaat ediyor. Siz de buraya gelmeyi düşünüyorsanız aşağıdaki tavsiyeleri dikkate alabilirsiniz.

  • Yolunuz buraya düştüğü takdirde ilk olarak Hacımemiş Mahallesi’ndeki antikacıları gezmelisiniz. Alaçatı; sokakları ve farklı şekilde tasarlanmış evleri ile ünlüdür. Bu noktada, söz konusu evleri bünyesinde barındıran Hacımemiş Mahallesi ziyaret edilmelidir. Burada saatlerinizi harcayabilirsiniz. Her şeyden önce, antikacıları gezip görmelisiniz. Bu sayede, hem kendiniz hem de sevdikleriniz için bir şeyler satın alabilirsiniz. Ayrıca, yine bu mahalledeki kafe ve restoranları da gezmek sizin için çok iyi bir tercih olabilir.
  • Alaçatı; yaz tatili yapmak isteyenler için en uygun adres! Burada da deniz, kum ve güneş üçlüsünü bulabilirsiniz. Rotanız Alaçatı plajları olmalı! Rüzgarı ile ünlü olan bu plajlarda gün boyu keyif yapabilirsiniz. En popüler Alaçatı plajları arasında Kum Beach, Çark Plajı ve Mocca Beach yer alıyor.
  • Alaçatı Pazarı; yalnızca Ege’nin değil Türkiye’nin en iyi pazarları arasında bulunuyor. Bu pazarda aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Bilhassa ev yapımı ürünleri satarak yerel halkın geçimine katkı sağlayabilirsiniz.

Hangi Alaçatı Otelleri Tercih Edilmeli?

Alaçatı otelleri; farklı kategorilere ayrılabilir. Burada hem lüks hem de uygun fiyatlı oteller mevcuttur.

  • Port Alaçatı Hotel: Lüks Alaçatı otelleri arasında bulunuyor. Mimarisinin harika olduğunu ifade edebiliriz. Odaların her birisinin deniz manzaralı olduğunu söylemek gerekir. Ayrıca, ücretsiz internet, klima ve minibar başta olmak üzere çok sayıda imkanıyla dikkat çeken odaları da fark yaratacak türdendir.
  • Alavya: Alaçatı’nın en meşhur otelleri arasında bulunur. Eğlencenin tam merkezinde olması ciddi bir avantajdır. Ayrıca, mimarisiyle Alaçatı’ya ait olduğunu belli eder. Açık yüzme havuzuna sahip bir tesistir. Buna ek olarak, otelin odalarında ihtiyaç duyulan her şey yer alır.
  • Antmare Hotel: Alaçatı merkeze yakın bir oteldir. Kendisine ait küçük bir plajı ve açık yüzme havuzu vardır. Bunun yanı sıra, her birisi deniz manzaralı olan odaları ile de en iyisini vaat eder.
  • Alaçatı Cumbalı Konak Hotel: Her şeyden önce, taş binasıyla fark yaratan bir otel olduğunu söylemek gerekir. Odaları müşterilerin tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmıştır.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.