Alagöz Holding Iğdır'a 24 Derslik Okul  Yapacak

Alagöz Holding Iğdır'a 24 Derslik Okul Yapacak

Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz ile Iğdır Valiliği arasında 24 derslik ortaokul yapımı protokolü imzalandı.

A+A-

Özel Uçakla Iğdır'a gelen Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz, Iğdır Valiliğini ziyaret etti.
Ziyarette Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz Iğdır Valisi ile birlikte protokol girişinde şeref defterini imzaladı.

Daha sonra toplantı salonuna geçen Alagöz, Vali H. Engin Sarıibrahim, ve İl Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı ile birlikte 24 Derslik okulun protokolünü imzaladı.

Vali H. Engin Sarıibrahim, İline yapmış olduğu kalıcı yatırımlardan dolayı Cantürk Alagöz ve ailesine teşekkür ediyorum.” dedi. Bunlar kalıcı şeyler. Unutulmayacak ve kalıcı eserler. İlimizde dört dörtlük eğitim alanı bir kampüs ortaya çıkacak. Rabbim  Herkese memleketimize bir fidan dikmeyi nasip etsin. Büyüdüğünü görmeyi nasip etsin.  Bu gün de 24 Derslik okulumuzun protokolünü imzalayarak ilimize kazandıracağız.” dedi.

Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz’ ise, Daha önce  yapılacak olan 24 derslik eğitim tesisinin protokolünü imzalamıştık. 24 Derslik okulun alanını spor salonuna dönüştürdük ve yeni yapılacak olan 24 derslik okul için okul yanında bulunan arsayı sayın valimizin desteği ile kamulaştırıl da ve yapılacak olan çalışmalarla  24 derslik okulumuzu yapmış olacağız. Başarılı futbolcularımızın çocukları da orada okuyacak. Allah hayırlara vesile etsin.” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.