ALANYA’DAN DA ÖDÜLLERLE DÖNDÜLER

ALANYA’DAN DA ÖDÜLLERLE DÖNDÜLER

İlimiz Merkezefendi ilçesinde bulunan Albayrak Borsa İstanbul Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğrencileri Antalya ve İstanbul’dan sonra Alanya’dan da ödüllerle döndüler. 

A+A-

Alanya Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye’nin sayılı yemek yarışmalarından kabul edilen “Alanya Belediyesi & Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği 8.Gastro Alanya Uluslararası Yemek Yarışması 5-7 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleşti. Yarışmada Türkiye başta olmak üzere, Azerbaycan, Cezayir, Hırvatistan, Mısır, İngiltere, Irak, Ürdün, Malta, Fas, Kuzey Makedonya, Filistin, Romanya, Rusya, Tunus, Özbekistan’dan jüri ve yarışmacılar katıldı. 3 gün boyunca heyecan ve lezzetle geçen yarışma sonunda lise, üniversite ve profesyonel şeflerden oluşan yarışma kategorilerinde ödüller dağıtıldı. İlimizi ve Merkezefendi ilçemizi temsil eden Albayrak Borsa İstanbul Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğrencileri çeşitli kategorilerde 7 Altın 8 Gümüş ve 7 Bronz madalya alarak büyük bir başarı elde etmişlerdir. 

img-20240210-wa0010.jpg

Öğrencilerin yarışmaya hazırlanmasına ve katılımına başta Okul Müdürü Mehmet SÖKMEN, müdür yardımcıları, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmenleri Ercan TURKAT, Ali Erdem ATLI, Asiye YAPINTI, Güngör DUYAR, Nesibe Nur ÖZCAN, Sergül İNCİ, Melahat Kılıç AYTEKİN, Fatma BÜYÜKKÖROĞLU, Gizem Aksoy  DÖNMEZ ve usta öğreticiler destek olmuşlardır.

img-20240210-wa0011.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.