Alçak Saldırıyı Lanetliyorum.

Alçak Saldırıyı Lanetliyorum.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yaptığı açıklamayla İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen terör saldırısını kınadı.

A+A-

Alçak Saldırıyı Lanetliyorum.

 Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen 41 kişinin hayatını kaybettiği ve yaklaşık 250 kişinin etkilendiği terör saldırısı sonrası AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Şahin Tin, açıklamasında,

 

“Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısını derin üzüntü ve acı içinde takip ettim. Yaşanan bu alçak terör saldırısını lanetliyorum. Küresel huzursuzluk ve istikrarsızlık peşinde olan terör destekçisi anlayışları, taşeronlarını, maşalarını ve insanlıktan nasibini almamış canileri şiddetle kınıyorum. Böylesi mübarek bir ayda yaşanılan bu acılar dinimizin emrettiği insanlık değerlerini kaybetmiş acı tüccarlarının hainliği ve kalleşliğidir.

 

İnsanlıktan nasibini almamış bu hainlerin, kalleşçe düzenledikleri saldırı neticesinde birçok vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden oldu. Acımız büyük, ancak biz millet olarak teröre ve destekçilerine meydanı bırakacak değiliz. Birliğimize, kardeşliğimize, huzurumuza ve güvenliğimize dönük her türlü terörist eylem karşısında duruşumuz nettir. Terörizmle mücadelemiz terörün kökü kuruyana dek sürecek. Kalleşler ve hainler kaybedecek. İnşallah yaşanılan bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde aşacağız. Rabbim ülkemizi ve milletimizi korusun.

 

Bu vesileyle İstanbul’daki terör saldırısında hayatını kaybeden kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temennisiyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.