Almanya’dan Gelen Genç Kayıp

Almanya’dan Gelen Genç Kayıp

Denizli ilinin Pamukkale ilçesinde ikamet eden akrabalarına 10 gün evvel ziyaret amacı ile gelen 21 yaşındaki gençten bir daha haber alınamadı.

A+A-

Denizli’de kayıp vakası. Alınan bilgilere göre; Almanya'da ikamet eden Batuhan Demir isimli genç, akrabalarını ziyaret etmek amacı ile Denizli iline geldi. Söylenenlere göre, 15 Temmuz tarihinde arkadaşını ziyaret etmek amacı ile Konya iline gideceğini ifade eden Demir'den o günden sonra bir daha haber alınamadı.

Bir Umut Beklediler

Akrabaları belki de bir haber alma umudu ile  evvela bekleme yolunu seçtiler. Ortalama 10 gündür haber alınamayan Batuhan’ın akrabaları hiç bir haber de çıkmayınca 21 yaşındaki gencin bulunabilmesi amacı ile dün polise kayıp ihbarı yaptılar. Batuhan Demir'in Almanya'da olan ailesiyle konsolosluk aracılığıyla oğullarının kayıp olduğu başvurusunu yaptılar.

Batuhan Demir'in hiç bir sorununun olmadığını dile getiren kuzeni konu ile alakalı yapmış olduğunu açıklamada, kendilerine Konya iline arkadaşının yanına gideceğini ifade ederek ayrıldığını, daha sonra belki de bir haber çıkar ümidi ile beklediklerini, telefonuna ve kendisine ulaşamadıkları için nerede olduğunu da bilmediklerini, Konya iline gidip gitmediğinin bile meçhul olduğunu,  bugün otobüs terminaline gidip  bilet alıp almadığını kontrol edeceklerini dile getirdi.

Batuhan Demir'in ailesi  ve yakınları 21 yaşındaki genci görenlerin emniyet güçlerine ya da 537 930 49 23 numaralı telefona bildirmelerini önem ile rica ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.