Almanya’yı Sallayan Denizlili

Almanya’yı Sallayan Denizlili

Denizlili ailenin Almanya doğumlu kızları 18 yaşındaki Sinem Uraz, Alman televizyon kanalındaki 'O ses Türkiye'nin Almanya'daki versiyonu olan 'The Voice' programında herkesi büyüledi.

A+A-

Sinem,  söylediği 'İsyan' şarkısı ile tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı ve ayakta alkışlandı. Almanları kendine hayran bırakmış olan Uraz'ın Denizli'de ikamet eden babaannesi ve akrabaları da 'Kara Kız' diye hitap ettikleri Uraz’la  gurur duyuyorlar.

Sesi ile jüriyi büyüleyen Uraz'ın performansı yalnızca yarışma jürisini değil tüm Almanya'ya gündem oldu. Yarışma sonunda Uraz'ın Hamburg'da işçi olan babası Nebi Uraz, annesi Fatma Uraz ve ağabeyleri Sezgin ve Sezer Uraz, Sinem Uraz'ı kutladı.

ALMANYA'DAKİ BAŞARISI DENİZLİ'DEN YANKILANDI

Uraz'ın Almanya'daki başarısı Denizli'deki yakınlarınca da gururla karşılandı. Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Akkonak Mahallesi'nde ikamet eden 73 yaşındaki Fatma Sabuncu Uraz, torunu Sinem Uraz'a 'Kara kız' diye hitap ettiklerini ifade ederek, "Ben 1963 yılında Almanya'ya gittim. Oğlum Almanya doğumlu. Torunum da Almanya'da doğdu şimdi lise öğrenimini tamamlıyor. Yarışmadaki başarısıyla biz de gurur duyduk. İzlerken ağladık. Yaz aylarında tatil için Denizli'ye geldiklerinde bize de şarkılar söylerdi. Sesini çok beğenirdik. Daha da başarılı olacağından eminiz" şeklinde konuştu.

Uraz'ın dayısı Mustafa Sabuncu da yeğeni ile gurur duyduğunu ifade etti.

DHA

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.