Alperenlerden "Barış Pınarı Harekatı" Mesajı

Alperenlerden "Barış Pınarı Harekatı" Mesajı

Denizli Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı Furkan Gezer, Fırat nehrinin doğusunda Türk Silahlı Kuvvetlerinin düzenlediği 'Barış Pınarı' harekatı hakkında açıklamalarda bulundu.

A+A-

Gezer açıklamasında " Ordumuzun bu şanlı harekattan başarıyla ayrılacağına inancımız tamdır "dedi.

Fırat nehrinin doğusunu YPG/PKK/PYD ve DEAŞ terör örgütlerinden temizlemek amacı ile Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan "Barış Pınarı Harekatının" başlaması üzerine Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İl Başkanı Furkan Gezer bir açıklama yaptı.

"BU İŞİN SONU TURAN'DIR"

Kızılelma diye bağıran bir ordunun tek amacı vardır o da namerde boyun eğmemektir diyen Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Furkan Gezer," Kızılelma ülküsüyle yanıp tutuşan bir ordunun bugün her ne olursa olsun bu durumdan galip ayrılacağından eminiz. Bu bir savaş değil harekattır. Savaş devletler arasında olur, lakin bu konu ütopya dünyasından çıkamayan, maşadan ileri gidemeyen, çapulculardır. Bu çapulcular ve destekçileri bardağı taşırmış Türk'ü karşısına alma gafletine düşmüştür.

Bu gafletle ağzından çıkanları kulağının duymayan domuz sürüsüne şanlı Türk Ordusu geleneğinde bulunan harp genini ortaya koyarak gösterecektir. Dün Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı harekatı neyse Barış Pınarı harekatı da bölgede haddini aşan ne oldukları belirsizlere bir ders olacaktır. Hiçbir güç Türk ordusunu harp ile alt edemeyeceğini anlayana kadar bu dersi dünya arenalarında mehmetçiğimizle göstermeye devam edeceğiz. Bu işin sonu Turan'dır. Bu iş dolarla, silahla, füze ile değil iman ve kudretle yani Türk ile mümkündür. Biz Alperenler Mehmetçiğimiz arkasında değil yanındayız. Yanında onlarla birlikte her cephede çarpışmaya hazırız. Bu Türk'ün kanında ve doğasında olan Bozkurtça bir tavırdır. Ve Şehit Liderim Muhsin Yazıcıoğlu'nun da ifade ettiği gibi " Kan dökmeyi seven bir millet değiliz ancak söz konusu vatan ise dünyanın şah damarını keseriz"" şeklinde konuştu.

"GEREKEN CEVAP VERİLECEKTİR ŞÜPHEMİZ YOK"

Bu Harekattan muzaffer olacağımıza eminiz diyen Gezer," Fırat nehrinin doğusunu YPG/PKK/PYD ve DEAŞ terör örgütlerinden temizleyeceğiz. Ülke sınırlarımıza tehlike oluşturduğunu zikreden bu şahıslara cehennemin en ateşli yerlerine göndereceğiz. Toprağın bile kabul etmeyeceği bu vasıfsızlara gereken cevap Türk Ordusu tarafından verilmektedir, verilecektir. Bundan hiç şüphemiz yoktur.

Metehan'ın, Kürşad'ın, Alparslan'ın Fatih'in Kanuni'nin Abdulhamit Han'ın Enver Paşa'nın Gazi Mustafa Kemal'in evlatları cephede bu vasıfsızlara gereken cevabı verecektir. Bu sebeple birlikte Fırat Nehrinin doğusunda gerçekleşen "Barış Pınarı Harekatında" Şanlı ordumuzun zaferine inancımız tamdır. Bu harekatta cenabı Allah(c.c.) Askerimizi muzaffer eylesin.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.