Alt Bölge Estetiği Nedir? Nasıl Yapılır?

Alt Bölge Estetiği Nedir? Nasıl Yapılır?

Alt bölge estetiği genel olarak kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Genellikle görüntü biçimini değiştirmek için yapılan estetiklerin hepsi aynı durum üzerinde durmamaktadır.

A+A-

Diğer durumlar ise kişinin psikolojik olarak etkilenme durumlarıdır. Son zamanlarda bu estetik üzerinde oldukça büyük ilgi vardır. Alt bölge estetiği aynı zamanda vajina daraltma estetiği olarak bilinir. Ameliyat 30 dakika ve 1 saat arasında sürmektedir.

Estetik bölgesinde bulunan alt ve üst dudakların birbirine orantılı bir biçimde olması gerekmektedir. Aynı zamanda dış dudakların iç dudakları kapatıyor olması önemlidir. Eğer bu dudaklar arasında sarkma gibi bir durum gözlemlenirse fazla olan parçaların alınması gibi bir durum uygulanır. Diğer durumlarda ise dış dudak iç dudağa oranla biraz daha büyütülerek uyumlu bir biçim alması sağlanmalıdır. Kısa ve büyük değişimler ile birlikte alt bölge estetiği yapılmış olur.

Alt Bölge Estetiği Hangi Durumda Uygulanır?

Kadınların birden fazla doğum yapmasında dolayı alt bölgede oluşan fiziksel olarak anormalliklerden dolayı estetik gerekebilir. Aynı zamanda dış dudakların daha büyük olmasından dolayı oluşan rahatsızlıklardan dolayı durum uygulanır. İdrar kesesi bölmesinde bulunan sarkmalar, cinsel olarak işlevsel bozukluk, idrar kaçırma gibi durumları çözmek için alt bölge estetiği uygulanabilir. Aynı zamanda kadınların çok fazla doğum yapmaları gibi durumlarda bölgenin yapısal olarak işlevini kaybetmesinden dolayı vajina daraltma estetiği uygulanmaktadır.

Alt Bölge Estetiği Yöntemleri

Genel olarak bu bölgeye cerrahi yöntemler uygulanır. Cerrahi yöntemlerde bölge üzerinde genişleyen her doku parçası çıkarılıp daraltılarak, gevşemiş olan diğer bölgeler sıkıştırılması sonucu oluşuyordu. Bu yöntem üzerinde herhangi bir anestezi getirmeden yapılır. Yapıldıktan sonra yaklaşık 5 -6 haftalık bir iyileşme süreci bulunmaktadır. Estetik bölgesi yapıldıktan sonra ise zaman içerisinde geri eski haline dönmesi bu operasyonların dezavantajları olarak bilinir. Aynı zamanda cerrahi operasyonlar olmadan estetik yapılmaktadır.

Yaklaşık olarak 30 dakika sürmektedir. Radyo frekans tedavisi ile birçok kişinin ortak sorunu olan sıkıntıya çare bulunabilir. Bu yöntem üzerinde ise iyileşme süreci 1 hafta gibi daha kısa bir zamanda karşınıza çıkmaktadır. Hem ülke üzerinde hem de başka ülkeler çapında bu yöntemi tercih etmek isteyen birçok kişi başvurmuştur.

Alt Bölge Estetiği Sorunları

Alt bölge estetiği yapıldıktan ilk 6 -7 hafta içerisindeki iyileşme sürecinde herhangi bir ilişki durumu gözlemlenmelidir. Enfeksiyon sorunları için ise dikkatli davranmanız gerekmektedir. Daha dikkatli bir şekilde iyileşme sürecini atlattığınız taktirde herhangi bir sorun çıkmamaktadır.

Bu içerik https://www.ankaravajinadaraltma24.com/ sitesinden derlenmiştir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.