Alt Yapısı Tamamen Değişiyor

Alt Yapısı Tamamen Değişiyor

Bozkurt, İnceler’in alt yapısı baştan aşağı yenileniyor

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bozkurt ilçesinin İnceler Mahallesi'ne modern bir alt yapı sistemi kazandırmak amacıyla çalışmalara başladı. Proje kapsamında mahalleye 17.500 metre kanalizasyon hattı ile 10.000 metre içme suyu hattı döşenecek.

 

19 ilçenin tamamında birbirinden önemli alt yapı projelerini hayata geçiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Bozkurt ilçesi İnceler Mahallesi'nin alt yapısını sil baştan yeniliyor. Mahallede incelemelerde bulunan DESKİ ekipleri, içme suyu ve kanalizasyon hatlarının çok eski olduğunu ve günümüz ihtiyaçlarına cevap veremediğini tespit etti. İnceler Mahallesi sakinlerine modern standartlarda alt yapı hizmeti sağlamak amacıyla proje hazırlayan DESKİ, çalışmalara başladı. Proje kapsamında İnceler Mahallesi’ne toplamda 17.500 metre kanalizasyon hattı ve 10.000 metre içme suyu hattı döşeneceği ifade edildi.

 

“Hangi noktada ne ihtiyaç varsa gideriyoruz”

 

Tüm Denizli’de olduğu gibi Bozkurt ilçesini de yatırımlarla buluşturduklarını kaydeden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Kent merkezinde ne varsa ilçelerde de o olacak sloganıyla başladığımız hizmet yolculuğunda ayrım gözetmeden hangi noktada ne ihtiyaç varsa gideriyoruz. Bozkurt ilçesinin İnceler Mahallesi’nin alt yapısı vatandaşımızın ihtiyacını karşılayamaz hale gelmiş durumdaydı. Bir proje hazırladık ve mahallemize nitelikli ve modern standartlarda içme suyu hizmeti sunmak için çalışmalara başladık. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.