ALTINBAŞ: “LANETLİYORUZ”

ALTINBAŞ: “LANETLİYORUZ”

Denizli Süt Üreticileri Birliği Başkanı Münir Altınbaş, 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girşimini şiddetle lanetlediklerini söyledi.

A+A-

Süt Üreticileri Birliği’nin demokrasi ve milli iradenin yanında olduğunu belirten Altınbaş, “Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz’da kalkıştığı hain darbe teşebbüsü, eşine destanlarda rastlanabilecek bir cesaretle meydanlara çıkarak, tanklara, kurşunlara vücudunu siper eden necip Türk Milleti’nin ferasetiyle bastırılmıştır. Halk birlik ve dayanışma içinde Cumhuriyete, demokrasiye, seçtiği Cumhurbaşkanına, seçimle iş başına gelen meşru Hükümete sahip çıkmış, dik duruşunu ortaya koymuş, vatansever güvenlik güçlerinin fedakârca çalışmasıyla, hainler derdest edilmiş, ülkemiz büyük bir felaketi bu sayede atlatmıştır. Zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde kardeşlik ve birlikteliğin önemi ortadadır. Gösterdiğimiz birlik ve dayanışmanın daha da güçlendirilerek sürdürülmesinin ülkemiz açısından önemi büyüktür” dedi.

Süt Üreticilerinin Milli irade ve Demokrasinin yanında olmaya sonuna kadar devam edeceğini kaydeden Altınbaş şöyle konuştu: “Demokrasiye ve halkın oylarıyla seçilmiş Hükümetimize sahip çıkılması sorumluluğunun bilincindeyiz. Bu bağlamda atılacak her adımda Ülkemizin birliği ve dirliği için: Denizli İli Süt Üreticileri Birliği olarak üzerimize düşen her görevi yerine getirmeye hazır bulunduğumuzu kamuoyuna bildiririz.200’den fazla vatan evladının şehadetine, binlerce insanımızın yaralanmasına yol açan, darbe teşebbüsünü, tüm üreticilerimiz adına en şiddetli biçimde lanetliyoruz. Süt Üreticileri Birlikleri, Süt üreticisi ile sokaklardaki Demokrasi Nöbeti’nde en başından beri yerini almakta, bu onurlu duruşa katılarak, milli iradeye sahip çıkmaktadır. Şehit düşen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımızın biran önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Ülkemizin bu zorlu süreçten daha da güç kazanarak çıkması, DEMOKRASİ ve CUMHURİYETİMİZİN ilelebet devam etmesi noktasında elimizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu kamuoyuna duyururuz.”

MESUT GÜLER

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.