Altıncı Defa Destek Oldular

Altıncı Defa Destek Oldular

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından gelenekselleştirilen kan bağışı etkinliği bu sene de yapıldı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’ndan alınan bilgilere göre Büyükşehir DESKİ tarafından 6. geleneksel kan bağışı yapıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Türk Kızılayı tarafından organize edilen kan bağışı kampanyasına 6. defa katılıp örnek bir davranış ortaya koydu.

"Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır"

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, her sene katıldığı kan bağışı kampanyasına 6. Defa katılıp herkese örnek olacak bir davranış ortaya koydu. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ personeli, "Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır" sloganı ile yola çıkana Türk Kızılayı'na bir defa daha destek olmanın haklı gururunu yaşadı.

Bu çerçevede Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nde organize edilen kan bağışı kampanyasına DESKİ personeli katılımda bulundu. Sabahın erken saatlerinde başlamış olan kampanyaya Büyükşehir DESKİ çalışanlarının yoğun ilgi gösterdikleri ifade edildi. Alınan bilgilere göre ilk bölümde 50 üniteden fazla kan bağışı yapıldığı dile getirildi.  Ayrıca bağışların devam ettiği de alınan bilgiler arasında.

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.