Altıparmak Onuruna Son Yemek

Altıparmak Onuruna Son Yemek

Vali atamaları hakkındaki Kararname ile Merkez Valiliği görevine atanan Dr. Ahmet Altıparmak onuruna veda yemeği düzenlendi.

A+A-

Marla’da düzenlenen veda yemeğine; Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu,  Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdür V. Mehmet Gülsezen, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, İşadamları ve çok sayıda davetli katıldı. Programda; Vali Dr Ahmet Altıparmak’ın Denizliye gelişinden itibaren yaptığı çalışmalardan ve ziyaretlerinden kısa kesitler verilerek hazırlanan slayt sunumu, Vali Dr. Altıparmak ve katılımcılara duygulu anlar yaşattı.

Gecede konuşan Vali Yardımcısı Rifat Ata; “Sayın Valimiz, Türk örf ve adaletlerine,milli ve manevi değerlerine gönülden bağlı, inançlı, vatanını ve miletini seven iyi bir cumhuriyet aydınıdır. Bizler bu güzel vasıflara ve donanıma sahip olan Sayım Valimiz ile birlikte çalışmaktan çok memnun olduğumuzu açık yüreklilikle belirtmek isteriz. Biz kamu görevlileri istediğimiz yerde değil istenilen yerde çalışacağımızın hep bilincindeyiz. Bu yüce görevlere gelmek ne kadar şerefli ise, bu görevlerden alnımızın akı ile ayrılmakta o kadar şereflidir. Sayın Valim bizler sizin ilimizden ayrılmanızdan dolayı çok üzgünüz. Sizinle birden fazla ilde birlikte çalışmak bize nasip oldu. Görev yaptığınız her ilde olduğu gibi Denizli’de de hoş bir seda bırakarak ayrılıyorsunuz. Yeni görev yerinizde size ve muhterem hanımefendiye çocuklarınız ile birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” dedi.

Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak ise Denizli’de görev yapmaktan ve Denizlilileri yakından tanımaktan büyük onur duyduğunu ifade ederek; “ Bu hizmet sürecinde sizlerle tanışmaktan, Denizli’de olmaktan Denizlileri bizzat tanımaktan, hakikaten ahilik ve girişimcilik ruhunun fevkalade yüksek olduğu bu yerde çalışmaktan, sizlerle beraber iş yürütmekten büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bundan dolayı da hepinize teşekkür ediyorum. Denizli hakikaten sadece Egenin değil Türkiye’nin parlayan yıldızı bu çerçevede ben çok daha hızlı gelişip kalkınacağını ümit etmenin ötesinde düşünüyorum, çünkü bunu hakkediyor” dedi.

Denizli’nin kendisinde ayrı bir hatırası olduğunu belirten Vali Dr. Ahmet Altıparmak; “ Denizli ayrı bir hafıza oluşturdu bende. Herşeyden önce 15 Temmuz’da işgal girişimine karşı o gün karargahda olan arkadaşlarımız ile bir an bile terettüt etmeden karşı duruşumuzu ve daha henüz nasıl olacağı belli olmadan duruşumuzu sergiledik. Allaha şükür bu devlete, millete ve demokrasiye olan inancımızın gereğini yerine getirdik. Yine kıymetli Başsavcımızı kaybettik, bu bizim için büyük bir acı oldu. Burada bulunduğum bir yıl içerisinde büyük bir referandum yaşadık dolayısıyla ister istemez onun getirdiği yoğunluk ile düşündüğümüz bazı projeleri gerçekleştirmede hakikaten bizim için bir ara verme dönemi oldu. Gerçekleştirdiğimiz projeler ile Ahmet Altıparmak Vali buralardan geçti diye hafızalarda hoş bir seda bir hatıra bıraktıysak kendimizi mutlu adlederiz milletimize olan görevimizi yapmış sayarız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.