AMATEM Kliniklerinden Dostluk Maçı

AMATEM Kliniklerinden Dostluk Maçı

Pamukkale Üniversitesi ve Denizli Devlet Hastanesi AMATEM Klinikleri arasında dostluk maçı düzenlendi

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı AMATEM Kliniği ve Denizli Devlet Hastanesi AMATEM Kliniği arasında 7-14 Nisan Sağlık Haftası nedeni ile dostluk maçı yapıldı.

BİRÇOK BECERİ HEDEFLENDİ

 

Kliniklerde tedavi gören hastalardan meydana gelen takımların karşılaştıkları voleybol maçında hastaların psikososyal rehabilitasyonu yanında birlik olabilme, güven duyma, mücadele etme, boş zamanları uygun değerlendirme gibi alkol ve madde bağımlılığı tedavisinde çok önemli olan beceriler de hedeflendi.  Klinik çalışanları ve hastaların da katılımda bulunduğu karşılaşma sonunda her iki takım oyuncuları da madalyalarını alırlarken takımları hazırlayan spor hocalarına da üniversite rektörü sayın Prof. Dr. Hüseyin BAĞ plaket verdi.

HER SENE YAPILACAK

Hastaların tedavi motivasyonunu ve ekip çalışmalarını esas alan alkol ve madde bağımlılığı tedavisinde klinikler arası uyumu yükselten bu tür etkinliklerin düzenli olarak yapılması ve Denizli Devlet Hastanesi AMATEM Kliniğinin kazandığı voleybol karşılaşmasının her sene tekrarlanması planlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.