Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Bugün Kortej Yürüyüşü ile Başlıyor

Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Bugün Kortej Yürüyüşü ile Başlıyor

4-10 Ekim arası kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri bugün kortej yürüyüşü ile başlıyor. DASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya, spor camiasının kortej yürüyüşü ve programlara davet etti.

A+A-

Her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan Amatör Spor Haftası bu yıl 4-10 Ekim tarihlerinde Denizli’de de kutlanacak. Amatör Spor Haftası etkinlikleri bugün saat 17:00’da Valililk önünden Çınar Meydanı’na kadar düzenlenecek kortej yürüyüşü ile başlayacak.

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (DASKF) Başkanı Ayşe Sarıkaya, spor camiasını kortej yürüyüşüne davet etti. Sporun bir yaşam biçimi olarak benimsemenin çok önemli olduğuna vurgu yapan Sarıkaya, "Spor, kişinin ruh ve sosyal gelişimine katkı sağlar. Bu nedenle spor sadece bir yarış değildir. Sporu yaşan biçimi olarak değerlendirmeliyiz. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak; fikren ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirilmesini sağlamak en büyük gayemizdir. İnanıyoruz ki Denizli’de, spor hak ettiği yeri alacak ve her hanede spor yapan kişi sayısı artacaktır" dedi.

“TÜM KULÜPLERİMİZİ BEKLİYORUZ”

Sarıkaya, açıklamasını " Amatör Spor Haftası etkinliklerimize bugün saat 17:00’da Denizli Valiliği önünden başlayacak kortej yürüyüşü ile başlıyoruz. Tüm amatör spor kulüpleri ve yöneticilerini kortej yürüyüşüne davet ediyoruz. Bugün bir olmalı, Denizli’nin amatör ruhunun gücünü göstermeliyiz” diyerek tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.