Anadolu 500 Listesine 8 Şirket

Anadolu 500 Listesine 8 Şirket

Ekonomist Dergisi tarafından 2017 senesi ciroları dikkate alınıp yapılan Anadolu 500 araştırmasında, Bereket Enerji Grubu’ndan 8 şirket sıralamaya girme başarısını gösterdi.

A+A-

Anadolu kaplanları tarafından tespit edilen araştırmada, İstanbul, Ankara ve İzmir illerindeki şirketler değerlendirmeye tabi tutulmadı. Bu sebeple, grup şirketleri arasında ciro büyüklüğünde ilk sırada olan Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. ile 3.sırada bulunan İzmir merkezli GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. listeye giremediler.

Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Ekonomist Dergisi’nin araştırmasında gruba bağlı olan sekiz şirketin ilk 500 içerisinde yer almasının gurur verici olduğunu ifade ederek, istikrarlı bir biçimde büyümelerini sürdürdüklerini, enerji sektörünün; yüksek teknoloji, bilgili ve deneyimli kadrolar ve yüksek finansman gerektiren bir sektör olduğunu, böyle bir sektörde 10 bini aşkın çalışanla ülkenin 2023 hedeflerine ulaşması için büyük gayret gösterdiklerini ve göstermeyi de sürdüreceklerini, enerji sektörü için her çabanın Türkiye’nin geleceği, Türk halkının mutluluğu için olduğunu belirtti.

Ekonomist Dergisi’nin araştırmasında, ilk 500’e giren Bereket Enerji Grubu bünyesindeki şirketler cirolarına göre şöyle sıralandı:


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.