“ANAF Çanakkale Ruhuyla Söylüyor”

“ANAF Çanakkale Ruhuyla Söylüyor”

Pamukkale Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününe özel video klip çalışması hazırladı.

A+A-

Pamukkale Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününe özel “ANAF Çanakkale Ruhuyla Söylüyor” projesiyle günün anlam ve önemine katkıda bulunan bir video klip çalışması hazırladı.  

4-003.png

Çanakkale Savaşının önemli cephelerinden biri olan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün grup komutanlığını yaptığı Anafartalar Cephesinden okullarının adını aldığını söyleyen Okul Müdürü Şahin Taşkın proje hakkında kısa bilgiler verdi.

6-006.jpg

Okul Müdürü Şahin Taşkın; “Projemiz kapsamında Çanakkale Savaşında yaşanan destanı anlatan Çanakkale Türküsü ve Hey Onbeşli adlı iki türküyü okul personelimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizden oluşan amatör bir toplulukla seslendirdik. Çanakkale Destanımıza ve okulumuzun adına yakışır bir çalışma oldu.  Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkıları ve sponsor firma desteğiyle özel bir yapımcı aracılığıyla hazırlanan klibimizin çekimlerini Pamukkale Belediyemiz gerçekleştirdi. Projemizde Denizli Ticaret Meslek Lisesi mezunlarından Denizlili Anadolu Folk Rock Sanatçımız Hurşit Türkay da bizimle birlikte yer aldı. Bu anlamlı projede görev alan başta Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailemizin değerli bireyleri olmak tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkürü bir borç biliriz. Ayrıca Çanakkale Savaşında Anafartalar Cephesi Grup Komutanlığını yapan Mustafa Kemal Atatürk ve aziz silah arkadaşları başta olmak üzere bu eşsiz vatan için canını hiç düşünmeden feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun." dedi.

3-032.jpg2-040.jpg

İşte O Güzel Klip

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.