Anı Kitabına Davullu, Manili Tanıtım

Anı Kitabına Davullu, Manili Tanıtım

DENİZLİ'de aralarında eski belediye başkanlarının da bulunduğu 25 kişinin anılarından oluşan "Bizden Anılar" kitabının tanıtımı ve imza günü yapıldı.

A+A-

 Kendilerini Aydınlar Grubu olarak adlandıran 25 kişinin anılarından oluşan kitabın tanıtımında yazarlardan Süleyman Boz, davul çalıp, mani söyleyerek kitaptaki yazarları tanıttı. 


Aralarında eski milletvekili, eski belediye başkanları, daire müdürü, sanayici, eğitimci, serbest meslek sahibi ve sivil toplum kuruluşu yöneticilerinin bulunduğu Denizli'nin 25 tanınmış ismi bir araya gelerek Aydınlar Grubu'nu kurdu. Grup ilk iş olarak anılarını 384 sayfalık 'Bizden Anılar' isimli kitapta topladı. 1000 adet basılan kitabın tanıtım ve imza günü Halikarnas Kültür ve Kitabevi'nde yapıldı.


Kitabın tanıtım ve imza gününe Denizlililer yoğun ilgi gösterdi. Kitapta anıları yer alan 25 kişinin isimlerini şair Özer Karadamoğlu mani söyleyerek tanıttı, mimar Süleyman Boz ise manilere davul çalarak eşlik etti. Renkli görüntülerin oluştuğu tanıtımda 25 yazar konuklarla sohbet edip, anılarını sözlü olarak anlattı. 


Kitapta Denizli Belediyesi'nin eski başkanları Ali Marım ve Ziya Tıkıroğlu, eski CHP milletvekili Mustafa Gazalcı, Atilla Sezener, Ahmet İlhan Karabay, Azmi Ermiş, Çiğdem Akbulut, Ergül Aykol, Esat Sivri, Gökhan Uysal, Hüseyin Güdücü, İbrahim Sücüllü, Mehmet Acar, M.Halil Arık, Murat Alten, Mustafa Gazalcı, Nadi Kılınçarslan, Nail Öztürk, Volkan Beşek, Ozan Saraçoğlu, Ömür Eke, Süleyman Boz, Tarık Pilevne, Yılmaz Pekin, Yücel Güngör ve Zihni Gün'ün anıları yer alıyor. 24 Ocak'tan itibaren kitapevlerinde satılmaya başlayan kitabın ön sözünü Ömer Eke, son sözünü Avukat Atilla Sezener kaleme aldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.