Anlamlı Günde Anlamlı Ziyaret

Anlamlı Günde Anlamlı Ziyaret

Başkan Osman Zolan,  hayvan dostları ve öğrenciler ile beraber Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı’na ziyarette bulundu.

A+A-

Sokak Hayvanları Kliniği ve Beslenme Odağı’nın kapasitesini yükseltmek ve sokak hayvanlarına yönelik daha modern ve konforlu koşullarda hizmet sağlamak için Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde ilk misafirlerini konuk etti.

 

Başkan Osman Zolan ve yanındaki heyet tesisteki ilk kabul, kedi ve köpek pansiyonları, serbest gezi alanları, köpek padokları, kedi evleri, ameliyathaneler ve poliklinik servisleriyle Denizli Horoz Evlerini incelediler. Gezi esnasında öğrenciler ile beraber hayvanları seven Başkan Osman Zolan, tesisin 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde ilk misafirlerini konuk etmesinde ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Türkiye’de örnek bir proje

Başkan Osman Zolan, çocuklar ve hayvanseverler ile beraber 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nün tam anlamıyla anılması, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak ve onları sokak hayvanlarıyla temas ettirmek için burada olduklarını, çocuklara, hayvanların yaşamımızın içinde olduklarını, insanlar dışındaki canlılar olmadan hayatın anlamsız olduğunu anlatmaya çalıştıklarını ifade etti.

 

Tesisin 135 bin metrekarelik büyük bir alana kurulduğundan bahseden Başkan Osman Zolan, ameliyathanelerden laboratuara, kedi evlerinden ilk kabul noktasına kadar merkezin en ince detayına kadar düşünüldüğünü belirtti.



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.