Annelerimizin Gül Yüzünü Güldürelim

Annelerimizin Gül Yüzünü Güldürelim

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her sene Mayıs ayının 2. haftasında kutlanmakta olan Anneler Günü hakkında bir mesaj paylaştı.

A+A-

Mesajında Başkan Örki, karşılıksız sevgi, hoşgörü, fedakarlık, özveri ve emeğin simgesi bütün kadınların anneler gününü kutladığını ifade etti.

Ülkemizde milli mücadelenin sembollerinden olan Nene Hatun’un 1955 yılında, yılın annesi seçilmesiyle birlikte Türkiye’de Anneler günü her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar gününde kutlanıyor.

Emekleri yadsınamayacak kişilerdir

Bu özel günle ilgili olarak Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki bir mesaj yayımladı. Annelerin bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğinin altını çizen Başkan Örki mesajında şu görüşlere yer verdi; “Anneler, bir bireyin yetiştirilmesinde en önemli görevi üstlenen maneviyatı ile hiçbir ölçü kalıbına sığmayan sevgisiyle emekleri yadsınamayacak kişilerdir. Annelerimizi, babalarımızı sadece bir günde değil hayatımız boyunca hatırlamak biz evlatların görevidir. Evlatlar olarak bizlere düşen görev, annelerimizi her gün arayıp sorarak, hayatlarını güzelleştirmek, gül yüzlerini güldürmektir. Annelerimizin bizlere verdiği sonsuz sevgi ve emeği gelecek kuşaklara aktarabilmek bizlerin en önemli görevleri arasında yer alıyor. Bu duygu ve düşüncelerle, başta kendi annem, eşim olmak üzere karşılıksız sevgi, hoşgörü, fedakarlık, özveri ve emeğin simgesi tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyorum”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.