Annelerin Kıymetini Bilin

Annelerin Kıymetini Bilin

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anneler Günü münasebetiyle ünlü şarkı sözü yazarı Denizlili Aşkın Tuna’yı Denizlili anneler ile bir araya getirdi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Anneler Günü etkinlikleri çerçevesinde 1500’ün üstünde şarkı sözü yazarı olan Aşkın Tuna’yı Denizlili anneler ile buluşturdu. Anemon Otel’de organize edilen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, davetliler ve Benim Mahallem projesinde yer alan çok sayıda kadın katılımda bulunudu.

 

Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, anneliğin dünyadaki en zor meslek olduğunu belirtti ve annelik doğurmak ile değil, yürek ile olduğunu, yüreğinizdeki sevgi ile anne olunduğunu, anneniz yaşıyorken ona değer verilmesi gerektiğini ve annenin başta taç olduğunu dile getirdi.

“Biz ülkemize Anadolu demişiz”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, programa katılımda bulunan tüm kadınların bu özel günlerini kutladı. Başkan Osman Zolan, Ana’nın çok önemli olduğunu ve her şeyin bir anası olduğunu, ülkemize Anadolu dendiğini, ananın kendilerinin hep baş tacı olduğunu, eğer biz bugün buradaysak ana insan, bizim onların evlatları, insanoğlu olduğumuzu, üstadın 'Onlar insan, biz insanoğluyuz' dediğini, dinimizin analarımızın ayağının altına cenneti koyduğunu, ananın o kadar kutsal, o kadar değerli olduğunu ifade etti.

 

Tüm anaları baş tacı yapmak için her türlü olanakları seferber ettiklerini de belirten Başkan Osman Zolan, Benim Mahallem projesi çerçevesinde mahalle mahalle kadınlarla dertleştiklerini, kadınların katkıları ile çalışmaya devam ettiklerini, ve hakkın rahmetine kavuşan tüm analara da rahmet dilediğini sözlerine ekledi.

 

“Anne-babaların kıymetini bilin"

 

Anne-babaların sağlıklı iken kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Zolan, onların yanında olmalı ve ihtiyaçlarını gidermemiz gerektiğini, herkesin Analar Günü'nünü kutladığını, el ele, gönül gönüle birlik ve beraberlik içinde her şeyin daha güzel olmasını istediğini söyledi.

 

Konuşmalardan sonra Aşkın Tuna, şarkıların yazılış hikayelerini anlatırken, etkinliğe katılımda bulunan anneler Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçıları eşliğinde ünlü şarkı sözü yazarının dillere pelesenk olmuş şarkılarını söylediler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.