Ar-Pez Sniper'ı Anlattı: Şaşırtan Özellikler

Ar-Pez Sniper'ı Anlattı: Şaşırtan Özellikler

Ar-Dez Sniper Denizli Bayisi Sevil Güngör gazetecilerle bir araya gelerek ürünlerinin tanıtımını yaptı.

A+A-

Yüksek etkenliğe sahip olan Ar-Dez Sniper dezenefektanlarını tanıtan Güngör aynı zamanda ürünün zararsız olmasına da vurgu yaptı.

Koronavirüs salgını sonrasında dezenfektan maddelere talep oldukça arttı. Vatandaşların yaşamının bir parçası haline gelen dezenfektan ürünleri her yerde satılmaya başladı. Dezenfektan ürünlerinin bazıları ise anti bakteriyel hiçbir özelliği olmamasıyla gündeme gelirken Ar-Pez Sniper ürünleri bugün Denizli Bayisi tarafından anlatıldı. Ar-Pez Sniper Denizli Bayisi Sevil Güngör markadan bayilik edinme hikayesini anlatırken “Normalde sigortacı olarak çalışıyordum ve bu tür konulardan anlamayan biriydim. Bir tanıdığım vasıtası ile Ar-Pez Sniper ile tanıştım ve bana bayilik almam önerildi. Ancak önce kabul etmedim, ardından aile üyelerimin yaşadığı sağlık sorunları gündeme geldiğinde Ar-Pez Sniper kullanmam önerildi. Kullandığımda ürünün gerçekten de iyi geldiğini fark ettim” dedi.

“İÇME SUYUNUZDA BİLE KULLANABİLİRSİNİZ”

Vatandaşların özellikle pandemi döneminde dezenfektan kullanımının arttığını belirten Güngör “Ben bu ürünün bayiliğini aldığımda 4 sene önceydi. İlk olarak çokça araştırmanın ardından bu işe başladım. Ar-Pez Sniper benim hayatımın her alanında kullandığım bir ürün. Korona döneminde zaman zaman dezenfeksiyon işlemleri yapılıyor. Ancak bu işlemler 100 litre suya 1 litre dezenfektanı karıştırarak yapılıyor. Dolayısıyla ürünün etken maddesi zaten azken daha da azalmış oluyor. Ancak Ar-Pez Sniper konsantre haline getirilmiş yapısı ile sizlere sunuluyor. Diğer dezenfeksiyon işlemlerinde kullanılan ürünler yanıcı yakıcı ve çürütücü etkiye sahiptir. Ancak Ar-Pez Sniper ise sizin yemek yediğiniz sırada bile kullanılabilir. Deriye yüzde yüz zararsız bir üründür. 19 litre damacana içindeki suyu 2 çay kaşığı şeklinde ekleyerek, içme suyunuzda bile kullanabilirsiniz” dedi.

“182 ADET BAKTERİYİ ÖLDÜRÜYOR”

Açıklamanın devamında Güngör “Yanık tedavisinde, ameliyat izlerinde, egzama vb. deri hastalıklarında kullanılabilir. Aklınıza gelebilecek her ortamda kullanabilirsiniz. Ar-Pez Sniper 182 adet bakteriyi yok etme özelliğine sahiptir. Ayrıca kokusuzdur. Bulunduğunuz ortamda kötü kokuyu gidermek için bile kullanabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Pandemi öncesinde de bakterilerin bizim hayatımızın bir parçası olduğunu belirten Güngör “Denizli ve Fethiye satışlarını yapıyorum. Denizli halkı beni sigortacı olarak bilir. İnstagram’da Sevil Sigorta hesabından, Facebook’ta ise Ar-Pez Sniper Denizli hesabından bizlere ulaşabilirler” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.