Aralık Buluşması Pazartesi Yapılacak

Aralık Buluşması Pazartesi Yapılacak

Pamukkale Belediyesi’nin gelenekselleşen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün Aralık toplantısı 3 Aralık 2018 Pazartesi günü yapılacak.

A+A-

Pamukkale halkı ile her fırsatta bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gelenekselleşen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün Aralık toplantısında ilçe halkı ile Pazartesi günü bir araya gelecek. “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” ismi ile yapılan ve her ayın ilk pazartesi günü  gerçekleştirilen buluşmanın bu ayki randevusu yine Pamukkale Belediyesi YSE’de bulunan ana binasındaki Pamuk Kafe’de 3 Aralık Pazartesi günü saat 10.00’da yapılacak. 

“VATANDAŞLARIMIZI TEK TEK DİNLİYORUZ”

Gerek mahalle buluşmaları, gerekse mahalle ziyaretleri, ev ziyaretleriyle ilçe halkı ile sık sık bir araya geldiğini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halk günü toplantılarımızı geleneksel hale getirdik. Geleneksel halk günlerimizde, vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlıyoruz ve toplantımızda tek tek vatandaşlarımızı dinliyoruz. Buluşmamızda halkımızın sorunlarını dinleyip çözümü için neler yapılması gerektiğini istişare ediyoruz. Anında çözüm bulduğumuz bir çok konu var. Bizim sorumluluğumuzda olmayan konularda da vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Her halk günümüzde olduğu gibi, Başkan Yardımcılarımız, daire müdürlerimiz ve yine iş arayanlar ile işçi arayanlar arasında köprü kurmak adına toplantımızda İŞKUR yetkilileri hazır bulunacak. Tüm gayretimiz, sırtına derdini yüklenip bize gelen vatandaşımızın bu yüklerini hafifletmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Pamuk Kafe’de 3 Aralık Pazartesi günü saat 10.00’da gerçekleşecek halk günümüze bekliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.