Arıza 16. bölüm izle

Arıza 16. bölüm izle

Arıza 16. bölüm full izle için araştırmalar devam ederken Show TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Arıza 16. son bölüm tek parça halinde 27 Aralık tarihinde Youtube’de.

A+A-

Arıza 16. bölüm izle için dizi takipçileri büyük bir merak içerisine girerken başrollerinde Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan’ın oynadığı Arıza 16. son bölüm 27 Aralık Pazar akşamında Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Dizinin hemen bitiminde Arıza 16. bölüm tek parça halinde Youtube üzerinden izlenebiliyor.

ARIZA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Babasının planları sonrasında kendisini kurtaracağından emin olan Burak sonunda karşısında Ali Rıza’yı bulur. Ancak Ali Rıza bu defa mutlaka Burak’tan soğuk intikamı alacaktır. Murat da kardeşini kurtarmak için Haşmet ile bir anlaşma yapınca Ali Rıza’nın Burak planı tamamen devre dışında kalır.

Arıza 16. bölüm

Haşmet ile Halide de ailelerinin katilinin kim olduğuna dair yeni bilgilere ulaşır. Ancak bu onlar için acı bir son olacaktır. Öğrenilenler sonrasında Haşmet yeni bir savaşın fitilini ateşler ve artık asıl hedef Fuat Ersoylu’dur.

ARIZA 16. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.