Arka Sokaklar 505. bölüm Kanal D full izle

Arka Sokaklar 505. bölüm Kanal D full izle

Arka Sokaklar dizisi 505. son bölümü ile Kanal D'de. Arka Sokaklar 506. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

A+A-

Arka Sokaklar dizisi 505. son bölümü ile Kanal D'de. Arka Sokaklar 506. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Zafer Ergin ile Şevket Çoruh'un oynadığı Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın  505. bölümde Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliha kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırılıyor. Tüm ekip Zeliha'yı kurtarmak için canını dişine takıyor.

Arka Sokaklar dizisinin 505. son bölümünün tamamı Kanal D'de olacak.

Arka Sokaklar 505. Bölüm Özeti

Zeliha, kocası Fedai tarafından defalarca bıçaklanan Serpil’in haberini yapmaktadır. Fedai, hastaneden çıktıktan sonra da kadının peşini bırakmaz. Serpil’i arayarak tehditler savurur. Serpil’in akrabası ile ilişkisi olduğunu iddia edip, şüphelendiği kişiyi de öldürür. Fedai’nin Serpil’in akrabasını öldürdüğü delillerle kanıtlanır. Hakkında yakalama kararı çıkar ancak Fedai polis kılığındaki adamını göndererek, Serpil’i kaçırır. Zeliha da Serpil için haber ve röportajlar yapmıştır. Fedai Zeliha’yı da, kız kardeşi İkbal’e kaçırtır. Göl kenarında Zeliha’nın etrafa saçılmış eşyaları bulunur. Hüsnü kızının öldüğünü düşünüp sinir krizi geçirmektedir.

Arka Sokaklar 505. Bölüm

Derman terörist evlerinden birine sığınmıştır ve yeni planlar yapmaya hazırlanır. Derman adamlarıyla birlikte polis çevirmesine yakalanır. Önce çatışmayı dener ancak kurtulamayacağını anlayınca kendisiyle birlikte arabayı da patlatır. Derman’dan kurtuldukları için herkes derin bir oh çekebilecek midir?

Arka Sokaklar Son Bölüm Kanal D İzle

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.