Arka Sokaklar 517. Bölüm Full izle TEK PARÇA Kanal D

Arka Sokaklar 517. Bölüm Full izle TEK PARÇA Kanal D

Arka Sokaklar 517. bölüm izle Kanal D'de. Arka Sokaklar 517. bölüm full izle tek parça Kanal D'de. Arka Sokaklar 517. son bölüm full izle HD tek parça Kanal D linki.

A+A-

Arka Sokaklar 517. bölüm izle Kanal D'de. Arka Sokaklar 517. bölüm full izle tek parça Kanal D'de. Arka Sokaklar 517. son bölüm full izle HD tek parça Kanal D linki.

Arka Sokaklar 517. yeni bölümü ile 10 Mayıs 2019 Cuma saat 20.00'da Kanal D ekranlarında. Arka Sokaklar 517.Bölüm izle, Arka Sokaklar 517.Bölüm Full izle, Arka Sokaklar 517.Bölüm TEK PARÇA izle, Arka Sokaklar Son Bölüm izle, Arka Sokaklar 10 Mayıs 2019 izle…

Arka Sokaklar 517. son bölümünde; Mesut komiser saldırıya uğruyor. Ekip ise ihbar aldıkları bir eve baskın düzenlerken buldukları işkence aletleri ve ceset sonrasında harekete geçiyor. Engin komiser de tehlikeli bir operasyonun içerisinde kendisini buluyor.

ARKA SOKAKLAR 517. BÖLÜM

Canan Şahin’in evinde saldırı başlamıştır. Mesut köşeye sıkışır, Rıza Baba’dan yardım ister. Rıza baba ve ekibimiz en hızlı şekilde olay yerine yetişirler. Firaz ve adamları evin içine sızmayı başarır. Canan’ın kızı Ceren büyük tehlikededir. Ekip çatışmada üstünlüğü sağlar. Firaz kaçar. Canan ve Ceren kurtarılır.

Arka Sokaklar 517. Bölüm Full izle

Firaz, başladığı işi bitirecektir.  Büyük oynar. Canan’ın koruması Salih’in nişanlısını rehin alır. Salih’i kızı öldürmekle tehdit eder. Ceren okullar arası koşu müsabakasındadır. Yarıştan dönerken Salih, Mesut’un kullanacağı arabayı bozar. Ceren ve Mesut yolda kalır. Firaz ve adamları ikisini de öldürmek için yollarını keser.

Nasuh, Arif müdüre yüksek yetkili kişilerden gelen bir telefonla nezaretten çıkarılır ve tanık koruma evine alınır. Ekipten kimse duruma anlam veremez. Şebnem, Engin Müdür ile konuşmak ister. Nasuh’un kurtulması karşılığında ona vereceği çok önemli bir isim vardır: Zahir. Mesut’un kuzeninin kızı İlkay, Şanlıurfa’dan İstanbul’a üniversite de okumak için gelir. İlkay’ın annesi Sadiye kızını Mesut’a emanet eder. Okul meselesini halledene kadar misafir etmesini arzu eder.

Gülsüm, Taci isimli uyuşturucu işine bulaşmış birini yakalamak için polisle işbirliğine girer. Taci yakalanır ancak birkaç gün sonra Gülsüm’e ulaşılamaz. Evde kan izleri vardır. Gülsüm seri katil tarafından kaçırılma ihtimali yüksektir.

ARKA SOKAKLAR 517. BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.