Arslan: Devleti Esnafın Sırtından İndireceğiz

Arslan: Devleti Esnafın Sırtından İndireceğiz

CHP Denizli Milletvekili Adayı Kazım Arslan, 7 Haziran genel seçim çalışmalarına Sarayköy ilçesinde önce ilçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

A+A-

CHP gençlik kolları genel başkanı İrfan İnanç Yıldız’ında Denizli ziyareti sebebi ile Sarayköy’de karşıladı. Burada Yıldız ile sohbet ve durum Değerlendirmesi yaptıktan sonra Sanayi sitesi esnafını ziyaret eden Arslan, Sarayköy çarşı esnafını ziyaret etti. Esnaflarla sohbet edip sorunlarını dinledi. CHP iktidarında Yaşanacak bir Türkiye de gerçekleşecek projeleri anlatan Arslan, 2014 yerel Seçimlerinde %40 a yakın oy oranına ulaştık hemen Ardından cumhurbaşkanı adayımızı 1.nci çıkardık ve 7 Haziran genel seçiminde Denizli’den 4 milletvekili çıkarıp 1. Parti olacağız.Hedefimizi böyle koyduk.Çünkü bu hedefi gerçekleştirecek potansiyelimiz var.

 

Arslan,İktidar partisinin yanlış ekonomik politikaları nedeniyle esnafımız zor durumda.Devlet esnafımızın sırtında. CHP iktidarında esnafımızın yanında olacağız.Şu anda esnafımız para kazanamadığı ve borçlarını ödeyemediği için işyerini kapatıyor. Bu durum işsizliğin artmasında neden oluyor. Esnaflarımızın çoğu üretim yapamamaktan, yada ürettiklerini satamamaktan şikayetçi. CHP iktidarında Esnafımıza, ödediği yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandıracağız.KOSGEB’in proje özelindeki desteklerini artıracak, iş yerine özel uygulamaların önünü açacağız.Esnafımızı çalıştırmak ve kazandırmak için elimizden geleni yapacağız.Esnafın da şirketler gibi kira, araç gideri vb. iş yeri masraflarını vergiden düşebilmesini sağlayacağız.Kredi Kefalet Kooperatifleri’ni güçlendirecek, kredi miktarlarını artıracağız.Esnafın düşük faizli ve uzun vadeli kredilerle kira öder gibi kendi dükkânının sahibi olmasını sağlayacağız.Esnafın konsept çarşılar ve sanayi siteleri halinde örgütlenmesine destek olacak, ortak malzeme ve hizmet kullanımı ile esnafın giderlerini düşüreceğiz.Esnafın kurduğu kümelenme şirketlerine vergi avantajı sağlayacağız.Tarihi çarşıları özerk yapıya kavuşturacak, özel teşviklerden yararlanmalarını sağlayacağız dedi.Kısacası Devleti Esnafın sırtından indireceğiz.

 

KAZIM ARSLAN

 

CHP Denizli Milletvekili Adayı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.